Redaktionen testar: Lace Laboratory och Yoga Nidra

Bild: Lace Laboratory

Äntligen är det dags för en ny säsong av redaktionen testar

För er som missat – Redaktionen testar är en artikelserie där vi redaktörer varje månader provar nya saker. Det kan vara precis vad som helst! Maträtter, träningsformer, skönhetsprodukter, restauranger – you name it! Med detta vill vi utreda trender och ge en ärlig och beskrivande recension för att enklare filtrera vad som faktiskt fungerar på riktigt. Om ni vill att vi ska prova något som ni är nyfikna på så blir vi otroligt glada för en kommentar längst ner eller ett meddelande till vår Instagram. Denna månad har vi testat de omtalade trosorna från Lace Laboratory och meditationtekniken Yoga Nidra.  

Lace Laboratory 

Ingen har väl undgått trosorna från Lace Laboratory, underkläderna som alla hyllar och pratar om. Varumärket lanserades 2018 och har sedan dess tagit marknaden med storm! Idén är att leverera trosor som både är snygga och bekväma, och som får kvinnor att känna sig som den bästa versionen av sig själv. – Men är trosorna så bra och revolutionerande som alla säger? 

Michaela

Den som följer mina egna kanaler vet att jag är lätt besatt av Lace-trosor. De utgör faktiskt säkert 50% av min tros-garderob. Att testa dem och recensera för den här artikeln var därför enkel – jag älskar dem. De håller i många tvättar utan att tappa i stretch eller bli trötta i färgen, är sköna på och som grädden på moset är de ju himla snygga. Fem av fem.

Linda

Lace Laboratory – trosornas trosa. Skulle kunna vara deras slogan, men det är det tyvärr inte. Jag kan med handen på hjärtat säga att dessa trosor är de bästa jag äger! Dom är snygga, extremt sköna och håller länge. Deras spets är stretchig och skön så det känns nästan som att man…är naken när man bär dom. Underbara trosor helt enkelt!

Julia 

Trots alla lovord jag fått om att Lace Laboratory levererar de bästa trosorna så var det premiär för mig att prova dem nu. Det låter så enkelt, att tillverka bekväma men snygga trosor – men hur kan det vara så svårt? Jag har testat många olika märken under åren just för att jag älskar att shoppa underkläder. Jag känner mig alltid mycket finare när jag grundar min outfit med snygga och bekväma underkläder. Jag måste faktiskt säga att jag tycker Lace Laboratory är en game-changer. Jag förstår helt klart varför trosorna har blivit så populära och att det faktiskt är en trend som människor älskar på riktigt. Passformen sitter verkligen helt perfekt och är alldeles mjuk mot huden. Stretchen gör att trosan lägger sig precis som du vill, vilket gör att den formar sig efter dig och hur du rör dig. Vi testade två olika modeller, den klassiska Lace-trosan och en annan variant som var en bladning av spets och modal. Modaltrosan har spets runt höften och resterande del är i materialet modal vilket gjorde att trosan kändes mjuk och luftig. Älskade båda varianterna! 

Yoga Nidra 

Yoga Nidra är en guidad meditationsteknik som utförs liggandes på rygg och syftar till att du ska komma in i djupavslappning. Tanken är att sinnet fortfarande till viss del ska vara vaket och att du ska befinna dig i ett tillstånd mellan sömn och vakenhet. Yoga Nidra hjälper oss att hitta en total djupavslappning som kan bidra till att lösa upp mentala och fysiska spänningar. Vi har  testat Yoga Nidra för att utvärdera denna spännande meditationsform! 

Yoga Nidra

Michaela

Jag tog med Linda och Julia på Yoga Nidra efter att ha tjatat om det på kontoret hela 2021. Yoga Nidra är alltså en djupmeditation som utförs liggande under filtar. Jag har haft några helt otroliga meditativa upplevelser i min Yoga Nidra – tricket är att inte somna! Jag vill att alla ska få uppleva den härliga känsla som kommer efter ett riktigt skönt Yoga Nidra-pass. Dessutom är jag övertygad om att världen hade varit en snällare plats om alla gav sig själva en timmes meditation i present varje vecka. En timmes Yoga Nidra ger förresten samma energi till kroppen som 3-4 timmars djupsömn (!), bara en sån sak gör det ju värt det. Speciellt om du är småbarnsförälder!

Linda

Efter att Michaela bokstavlig talat tjatat hål i huvudet på hela kontoret om den här fantastiska företeelsen så var det på tiden att vi testade Yoga Nidra. Och vad tyckte jag? Magiskt! Eftersom jag varken är yoga frälst eller så värst lagd åt det hållet generellt så var inte mina förväntningar så höga, men väl på plats så var det mer än jag någonsin hade kunnat vänta. Det var skönt, avslappnande, spännande (sjukt nog eftersom man bara ligger och blundar på en filt?) men också utmanande. Att ligga och fokusera på andning utan att sväva bort i tankar och känslor ÄR svårt. Men det är också någonting som jag och många andra behöver bli bättre på. Så helt klart två stora tummar upp från mig. Testa Yoga Nidra!

Julia 

Vi pratade om Yoga Nidra på kontoret för ett par veckor sedan så när vi äntligen skulle prova meditationstekniken var jag riktigt taggad! Framförallt eftersom jag aldrig testat meditation innan och inte riktigt förstått innebörden av det. Jag var helt enkelt en riktig nybörjare och kanske till och med snudd på skeptisk. Passet provade vi på Altromondo Yoga som ligger på Birger Jarlsgatan där vi hade Fredrik som instruktör. Han var fantastiskt duktig! Han guidande oss genom meditationstekniken och jag måste ändå medge att det var en häftig upplevelse! Med hjälp av guidning, kunde vi fokusera vår energi på olika sätt. Genom att göra det så lyckades jag komma ner i varv på ett helt otroligt sätt och jag hamnade i ett tillstånd av avkoppling där minnet verkligen fick vila. 

Jag måste dock erkänna att jag nog somnade till en stund. Det är en konst att hålla sig vaken när man kryper ner under en filt och någon ska hjälpa till att komma ner i varv. Jag kan å andra sidan verkligen tänka mig att med lite övning är denna tekniken värdefull för att slappna av, vila sinnet och på riktigt lösa upp mentala spänningar. Jag har testat yoga vid något tillfälle tidigare men detta satte det helt klart i ett nytt ljus och jag kan verkligen se charmen i det på ett nytt sätt. Att blanda avkopplingsövningar som motverkar stress och mentala spänningar med lite jobbigare träning och stretch-övningar som hjälper din fysisk – det måste väl ändå vara bästa bladningen?

*

Vill du läsa mer från kategorin redaktionen testar? Klicka här!