SHOPPA ARTIKEL

10 produkter under 100 kronor värda att kolla in

Nu under januari är vi många som försöker oss på en ny budget eller bara en ny attityd gentemot pengar, därför har jag gjort en lista med tio billiga skönhetsprodukter jag faktiskt provat själv och rekommenderar! Eller okej nio, men borsten är jag så nyfiken på och det var så svårt att hitta tio under 100. De finns billiga produkter av hög kvalité, och jag har listat mina bästa budget-köp i skönhetsdjungeln. Från aktiva ansiktsmasker till högpigmenterade ögonskuggor – den här listan har något för alla.

Och förhoppningsvis lämnar de inte några större spår i bank-appen. Hoppas du hittar en ny favorit.

 

Peeling Solution från The Ordinary

Ni trodde väl inte att The Ordinary inte skulle platsa på den här listan va? Deras blodmask har jag använt i ungefär två år, jag har nämnt den många gånger och älskar den. Perfekt för dig som vill ha en effektiv peelingmask för att ta hand om lagret av torr hud du samlat på dig under vintern.

AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

89 kr från The Ordinary
Köp

 

Maskborste från Skin City

Jag ÄLSKAR den här borsten! Eller spateln kanske jag ska säga, för det är just det. En spatel i silikon, förklädd som en borste. Jag känner mig proffesionell och ekonomisk när jag använder den här för att applicera mina ansiktsmasker, för jag slösar inte produkt på samma sätt som med en borste, som suger åt sig en hel del. Tio poäng, Skin City!

The Mask Brush

89 kr från Skin City
Köp

 

Ögonbrynspenna från Maybelline

Ett väldigt bra alternativ för dig som inte vill lägga 245 kronor på en Anastasia Brow Wiz. Enkel att använda och ger lagom pigmentering för att du ska kunna bygga upp färgen gradvis.

Brow Ultra Slim

99 kr från Maybelline
Köp

 

Concealerborste från e.l.f.

Om det är något YouTube har lärt mig så är det att E.L.F. levererar bra borstar, i alla fall för priset. Jag själv använder den här för att lägga min concealer under ögonen och på blemmor, det blir automatiskt lättare att applicera med en fluffig borste och det ger ett fint resultat. Värt att prova om du är ny med penslar!

Flawless Concealer Brush

59 kr från e.l.f.
Köp

 

Ögonskuggspalette från Sleek

Jag har pratat om den här tidigare och är så glad att jag hittade den under 100 kronor på LookFantastic. Paletten finns att köpa på bland annat H&M men då kostar den 120 kronor på ordinarie pris. Det är i alla fall den ögonskuggspaletten jag har haft under längst tid hemma hos mig – och den blir tamejfan aldrig dålig. Färgen är pigmenterade och faller inte ner på kinden. En riktigt bra investering.

i-Divine Palette

84 kr från Sleek
Köp

 

Highlighter/strober från Bourjois

Första gången jag provade Burjois highlighter var jag 20 år och hade precis flyttat till London. Jag tror till och med det var mitt första köp i stan, Burjois fanns inte här ännu. Varumärket har många bra produkter men jag tycker det är deras små “pots” som sticker ut mest. Fina färger och skimret i deras highlighters är magiskt.

Little Round Pot

99 kr från Bourjois
Köp

 

Läppenna från Kiko Milano

Vi fortsätter nerför min memory lane, det här var nämligen mitt andra köp när jag flyttade till London. Jag kommer ihåg hur jag gick in i deras flagship-butik på Regent Street och kände mig så vuxen som “bara skulle in för att köpa en läppenna”. Jag använde inte läppstift på den tiden, men hade visst bestämt mig för en förändring.

I alla fall, utöver sina nostalgiska egenskaper är det en väldigt bra läppenna. Den är krämig, lätt att lägga på och sitter som berget. Färgerna är också extremt fina, så har du en hundralapp till så rekommenderar jag att du testar ett av deras läppstift.

Smart Fusion Lip Pencil

ca 30 kr från Kiko Milano
Köp

 

Sminksvamp från Real Techniques

Jag kommer ihåg när Sam och Nic Chapman lanserade sitt varumärke Real Techniques via sin YouTube-kanal Pixiwoo. Än idag tror jag att de är de enda som gått från YouTube till skönhetsprodukt som jag verkligen litar på. Den här svampen är väldigt bra och definitivt värd pengarna. Den är en aning “hårdare” än en vanlig Beauty Blender men det behöver inte vara till dess nackdel. Personligen föredrar jag den här då den, tack vare sin form, når in under ögon och runt näsvingarna väldigt bra.

Miracle Complexion Sponge

99 kr från Real Techniques
Köp

 

Salisylic Acid från The Ordinary

Detta är en av mina absoluta favoritprodukter – oavsett pris. Jag berättade om hur jag använde den här syran för att få bukt på mina finnar i den här artikeln, in och läs om ni vill ha mer information.

Salicylic Acid

59 kr från The Ordinary
Köp

 

Hårborste från Wet Brush

Den enda produkten på den här listan jag inte har provat själv – min Tangle Teazer har följt med länge. Men på senare tid har jag fått upp ögonen för Wet Brush – ett varumärke allt fler frisörer och stylister verkar tipsa om. Har du provat den? Är den så bra och snäll som de säger? Oavsett vad så verkar det vara en väldigt bra borst-storlek att ha med sig i gymväskan.

Mini Brush

49 kr från Wet Brush
Köp

 

Nagellacksborttagning från Depend

Ända sedan jag skaffade en dip-in nagellacksborttagning har jag experimenterat så mycket mer med min “nail art”. Det här typen av rengöring är det enda som gör att jag inte får röda fingrar efter att ha skrapat av rött nagellack. Borde finnas i varje badrumskåp.

Remover Dip-in

69 kr från Depend
Köp