Dessa frisyrer kommer att vara höstens hetaste

Bild: @juliesfi

Ny säsong betyder ny frisyr! Eller? Oavsett om du tillhör den gruppen av personer som sällan byter frisyr och gillar att gå på säkra kort så tycker i alla fall jag att det kan vara kul att inspireras av andras nya frisyrer. Jag är personligen inte jätte känslig med mitt hår och testar gärna både korta och långa frisyrer. Jag tror dock aldrig att jag kommer att börja experimentera med färg, då jag trivs väldigt bra i mörkt. Men hej, hoppas att ni är modigare än mig där!  Jag har sonderat internet för att hitta vad som verkar trendigt just nu och landar i att detta är höstens hetaste frisyrer:

Kort, kort

frisyrerBild: @thevisuelofgrace

Allt pekar mot att vi kommer att se en del modiga frisyrer i höst. Bland annat har flera stilikoner anammat ovan frisyr á la riktigt kort. Visst finns det något riktigt kaxigt över en kort, kort frisyr? Önskar verkligen att jag någon gång hade modet att slå till på något liknande. Hur som helst så brukar denna frisyr oftast vara relativt lätt att styla. Så om du söker en sån typ av frisyr så är det här looken för dig.

Luggen

Bild: @juliesfi

Den här frisyren gör mig på riktigt knäsvag! Med facit i hand eftersom jag prövat på den här typen av lugg i många omgångar så är den dock ganska svår att ta hand om. Så innan du gör det där klippet så tycker jag verkligen att du ska göra sig beredd på att raklång lugg = jobb. Om den här frisyren får ditt hjärta att slå dubbelslag är det helt rätt tid att klippa den under den här säsongen. Den kommer nämligen slå hårt i år!

Volym

Bild: @matildadjerf

Kan man skriva en hår-artikeln utan att nämna vår alls favorit hår Matilda Djerf? Jag tror faktiskt inte det. Matildas volymrika frisyr á la 80-tal stannar även i höst. Så har du just investerat i en Dyson eller köpt papiljotter från Amazon så är du helt rätt på det. Se till att stötta din frisyr med riktigt bra produkter om det är denna looken du är ute efter. Det är nämligen så att även denna stil kräver både tid, engagemang och som sagt bra produkter.