SHOPPA ARTIKEL

Vad jag packar med mig i min semesternecessär

Artikeln innehåller annonslänkar.

Jag skulle vilja kalla mig själv för något typ av packnings-proffs. Jag gör det gärna till en sport att packa perfekt och har faktiskt en hel garderob hemma som bara är tillägnad semester. Och i den garderoben har jag en hel våning som bara är tillägnad mina semesterprodukter.

Ni hör ju, jag är lätt besatt. Ledorden är att det ska vara enkelt att ta med sig, gärna litet om resan kräver handbagage och så skonsamma produkter som är snälla för hud och hår eftersom resande och nya klimat ofta sliter på oss.

Just nu befinner jag mig på magiska Maldiverna – här är fem produkter jag inte hade klarat av att resa utan denna gång!

Decléor ansiktsrengöring

Den här rengöringen är briljant när man reser – det är nämligen en rengöring i pulverform som du sedan blandar med vatten för att få konsistensen av en mjölkig, flytande rengöring. Alltså – ingen vätska om du bara reser med handbagage! Dessutom väger produkten absolut ingenting. Kommer aldrig resa utan den igen!

Aroma Cleanse Powder

299 kr från Decléor
Köp

Nuxe skimrande olja

Det här har varit en trogen följeslagare på resor i många år nu. Applicera oljan på kvällen efter duschen innan du ska iväg på den där härliga middagen – och din bränna får en ordentlig skjuts! Den guldskimrande oljan gör mirakel för glowet och jag känner mig alltid toppsnygg när jag har den på kroppen under semesterkvällarna.

Huile Prodigieuse OR

375 kr från NUXE
Köp

Biotherm solskydd med spf 50 för face & body

Jag har testat tiotals solskydd genom åren och det här är en av de bästa solskydden jag har testat. Den smälter snabbt in i huden, doftar lagom, är enkel att applicera och har en pump vilket jag verkligen föredrar vid solskydd. Att ha ordentligt med solskydd är den snällaste presenten vi kan ge vår hud – glöm inte bort det!

Waterlover Sun Milk spf50

325 kr från Biotherm
Köp

Living Proof Frizz torrshampoo/stylingprodukt i reseformat

Den här lilla sprayen är en ny kärlek i resenecessären. Min frisör gav den till mig precis innan jag skulle hit och nu är jag såld! Den fräschar upp håret efter en dag på stranden när du inte orkar tvätta det, stylar lagom och får ner frisset som kan uppstå i dessa fuktiga miljöer.

No Frizz Instant De-Frizzer

139 kr från Living proof
Köp

Bumble & Bumble hårskydd

Den här sprayen har ALLT! Den skuddar håret mot solens strålar, den doftar som himlen, den gör håret mindre frissigt och mer glansigt – jag säger ju det, den gör allt. En av mina topp tio-reseprodukter genom tiderna.

Dry Oil Finishing Spray

380 kr från Bumble and bumble
Köp

 

Artiklar att lyssna på
TILLBAKA