SHOPPA ARTIKEL

Investera i våra favoritprodukter från FOREO under Black Friday

Samarbete medFOREO

Det är ingen nyhet att vi på FORNI tycker om FOREOs produkter, vi har jobbat väldigt nära dem det senaste året. Personligen är jag så stolt över det för, jag säger som min Instagram-caption, “jag gillar skönhet och vardags-tech”. Ingen större överraskning att jag gillar Beautytech-världen och tycker det är spännande att följa FOREO som företag.

Men beautytech-produkter kan också vara en dyr investering för många, därför är Black Friday ett så bra tillfälle att hitta det du länge haft på din lista till ett billigare pris. Senast i måndags frågade en av mina vänner om det var värt att köpa en FOREO LUNA, och jag säger som jag alltid gör: har du pengar till det — ja! Jag älskar min och har använt den flera gånger i veckan i snart ett år. Jag har inget hemma som får mig att känna mig så ren och exfolierad som den. Slutsats: Investera och fynda hos Foreo under Black Friday!

Nu på Black Friday kommer FOREO ha rabatterade priser på flera av sina produkter, så det kan vara dags att slå till. Och eftersom både jag och Amanda har använt våra produkter så flitigt, tänkte vi tipsa om våra favoriter! Tandborste, anybody?

 

LUNA 3

Första gången jag skulle testa LUNA 3 gjorde jag ett test: hur många bomullspads med micellärt vatten behöver jag för att ta bort sminkrester efter tvätt? Tvättade jag ansiktet med mina händer krävdes en uppföljning av tre bomullspads för att ta bort det jag missade. När jag använde LUNA 3 — en bomullspad, och den var inte ens smutsig. Bara ett få antal utvalda produkter får plats på hyllan ovanför handfatet i badrummet, och det här är en av dem.
2 195 kr från Foreo
Köp

ISSA 2

Tandborsten pulserar (11 000 pulseringar per minut!), vilket gör att den tar bort plack och rengör skonsamt utan att irritera tandköttet. Den känns helt enkelt snäll, effektiv OCH jag kommer åt mina visdomständer som sitter väldigt långt bak — något jag inte kunde med min tidigare eltandborste med runt borthuvud. Den är också jäkligt snygg att ha i badrummet
1 699 kr från FOREO
Köp

foreo Black Friday

Det tog över ett år innan jag provade FOREO’s produkter. Ett år av tjat från vänner, bekanta och kollegor om hur bra produkterna är. Om jag ska vara ärlig så var jag skeptiskt, behöver man en digital skönhetsprodukt? Ja. Helt ärligt, att fläta ihop digitalt med skönhet är en hit som är här för att stanna. Det är en investering och ett kap att handla Foreo under Black Friday!

UFO

Magi är att göra en ansiktsbehandling som tar 90 sekunder, är digital och avkopplande! UFO kopplas ihop med FOREO's app, som sedan berättar vad den valda ansiktsmasken innehåller och dess effekt på huden. Mina favoritmasker är Make My Day, H2O Overdose och Glow Addict.
2795 kr från FOREO
Köp

ISSA 2

När jag bytte ut min vanliga tandborste mot ISSA 2, insåg jag ganska snabbt att jag borde gjort det för länge sen. ISSA kommer åt varenda tand och de små silikonpiggarna masserar tandköttet på ett mjukt sätt. Det är en fröjd att borsta tänderna morgon och kväll, och jag älskar att den bara behöver laddas en gång per år!
1699 kr från FOREO
Köp