SHOPPA ARTIKEL

Jakten på den bästa brun utan sol produkten

Den här artikeln innehåller annonslänkar.

Oavsett årstid så finns det ett sug i mig efter bruna ben och solkysst hy. Som en frekvent användare av den gyllene krämen som räddar all glåmighet, är jag också ständigt på jakt efter den bästa brun utan sol produkten. På listan finns många krav: formulan ska gå in i huden snabbt, nyansen får inte bli för orange, den ska helst inte dofta alls (i-landsproblem) men framför allt så får den absolut inte bli fläckig.

Som ni hör är det mycket som ska stämma för att få det högsta betyget. Därför har jag också provat mig igenom ett gäng olika brun utan sol (betydligt fler är bara dessa!) för att fastställa vilken som gör jobbet bäst. Tillåt mig att presentera resultatet:

bästa brun utan sol

Fabulous Self Tanning Tinted Lotion

⭐️⭐️⭐️ Detta är en Gradual Tan, alltså en produkt som byggs upp gradvis i nyans efter varje applicering - eller som blir sådär lagom brun efter en applicering. Ni vet, när man känner sig lite lätt solkysst snarare än typ genomskinlig under vinterhalvåret, och det är ju trevligt. Jag gillar den, men det är inte en favorit. Stort plus för att den känns väldigt återfuktande och ger en fin nyans. Absolut en produkt jag greppar om mina andra BUS är slut, men den får mig liksom inte helt på fall.
325 kr från Vita Liberata
Köp

Heavenly Elixir

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Åh, jag är så glad för denna BUS! Det har blivit min absoluta go-to produkt den här hösten och jag är fullkomligt förälskad i allt. Perfekt nyans, kladdfri, så gott som doftfri och lättapplicerad. Krämen är brun direkt vid applicering vilket gör processen enkel och sedan utvecklas den mörkare de närmaste dygnet, så jag brukar applicera en stund innan läggdags och vaknar sedan upp med en perfekt bränna. Dröm!
585 kr från Vita Liberata
Köp

Self Tan Lotion

⭐️⭐️⭐️⭐️ Det här har blivit en utav mina favorit BUS. Gelen är brun vilket underlättar applicering och minimerar risken för eventuella fläckar. Den går snabbt in i huden och känns så gott som helt kladdfri (använd handske när du applicerar!). Den enda nackdelen är väl egentligen att den skulle kunna få ge lite mer intensivt brun färg enligt mig, å andra sidan så är det ju en Gradual Tan produkt som ska byggas upp. Men kanske en lite mer djup nyans som känns riktigt bronzig.. då hade den fått full pott! Gillar man ett ganska "mjukt" resultat så är det dock ett klockrent val och dessutom otroligt prisvänligt.
299 kr från Mr & Mrs Tannie
Köp

Tanrevel Pro

⭐️⭐️⭐️+ Jag fullkomligt älskar Tanrevels första produkt (Startkit no.1) och hade höga förhoppningar när PRO släpptes. Jag menar, att bli perfekt brun på 15 sekunder låter ju som en dröm? Kanske är det också det. Fördelarna är att nyansen är helt klockren, doften är behaglig och det är helt kladdfritt på kroppen. Däremot lämnar den här effektiva BUS-sprayen lite fläckar bakom mig när tar mig från ansiktet mot dekolletage och armar (aka. mitt badkar gick från vitt till brunt) och jag tycker att det är svårt att få till snitsen utan att bli fläckig även efter ett par gångers försök. Stort plus för innovativ och effektiv produkt - men jag håller mig nog till den klassiska Tanrevel framöver och tar fram den här i nödfall.
975 kr från Tanrevel
Köp

Gradual Tan Tinted Body Lotion

⭐️⭐️⭐️⭐️ Det här har varit en favorit under många år som jag alltid kommer tillbaka till, även fast den inte är helt felfri. Nyansen är klockren och jag blir aldrig någonsin fläckig. Krämen är brun direkt ur tuben och smidig att applicera med händer (tvätta noga efter!) eller handske. Däremot är det lite för mycket doft och den känns ganska kladdig ett tag efter applicering. Ändå så kan jag inte annat än att älska den.. haha.
279 kr från St Tropez
Köp

Vill du läsa mer om skönhet? Du hittar kategorin här!