SHOPPA ARTIKEL

2 enkla sätt att locka håret till festen

Samarbete medBaByliss

Använd länkarna i den här artikeln för 25% rabatt!

När BaByliss frågade om vi på FORNI ville prova deras hårverktyg kändes det som otroligt bra timing. Min egen plattång, som jag använder för att locka håret, har nämligen några år på nacken (jag tror den gör mer skada än nytta vid det här laget) och jag hade redan hört så mycket gott om varumärket. När jag skulle prova att locka håret på kontoret och kom in med produkterna, så utbrast en av tjejerna här: “BaByliss va? Älskar dem!“, så det var ju en bra start.

I videon nedan ser ni mig styla håret på två olika sätt. Lösa lockar a la beachy waves med BaByliss’ Straight & Curl Brilliance och Hollywood-lockar med hjälp av deras Thermo-Ceramic Rollers.

 

 

Jag stylar gärna de lösa lockarna både till vardags och till fest. På en bra dag brukar det ta mig fem att göra den här frisyren, men med Straight & Curl Brilliance blev det snarare tre. Sen gillar jag verkligen att plattorna är rundade, till skillnad från min vanliga plattång. Det gjorde att lockarna kändes ordentliga och dessutom blev de otroligt fina!

Straight & Curl Brilliance

En salongstyler som både plattar och lockar håret. Plattorna slätar ut håret och den rundade ovansidan i rostfritt stål skapar felfria lockar och vågor. Plattorna är också extra långa, vilket gör att du kan styla stora sektioner åt gången för ett snabbare resultat.
899 kr från BaByliss
Köp

Den andra looken jag gjorde var ett Hollywood-svall med hjälp av Thermo-Ceramic Rollers. Jag ÄLSKAR dessa varma rollers. Jag har använt papiljotter en gång tidigare och det gav inte direkt något fint resultat, dessutom har jag aldrig tid att vänta en hel natt på att lockarna ska fästa sig – men med värmespolarna kan jag göra det på 40 minuter!

Jag använde dem i fredags och kände mig riktigt glammig redan när de satt i håret och svalnade. Under tiden passade jag på att sminka mig – perfekt upplägg för att maxa stylingen.

Thermo-ceramic Rollers

Värmespolar med hög prestanda som skapar långvariga, voluminösa lockar och vågor. Mjuka, sammetsklädda spolar med keramisk beläggning som skonsamt distribuerar värmen i håret och skapar mjuka lockar som håller länge. Med tre storlekar på spolarna kan du skapa spännande effekter i håret. Hårklämmor håller spolarna på plats för enklare styling.
599 kr från BaByliss
Köp

locka håret

När jag sen satt och redigerade videon blev jag så tagen av vad som känns som ÅRETS före/efter-bild — så jag var tvungen att ta en skärmdump. Till vänster är alltså jag i mitt “vanliga” hår, och till höger ser ni mig ett stycke värmespolar senare. Så imponerande resultat!

Babyliss

Om du är ute efter att locka håret hemma och få samma resultat som du vanligtvis får hos frisören, så kan jag verkligen rekommendera BaByliss’ verktyg. De är lätta att använda utan att kompromissa med resultatet. Heja!

Om du använder länkarna för produkterna i det här inlägget får du 25% rabatt på dem på Ellos just nu! 

*

Här kan du se fler tutorials.