SHOPPA ARTIKEL

Glittrande sminknyheterna vi älskar i oktober

Bild av Retha Ferguson via Pexels

 

Shoppen i den här artikeln innehåller annonslänkar
Klicka på SHOPPA ARTIKEL till vänster för att se produkter

Hösten är min favoritårstid, jag blir så mycket duktigare på att sminka mig! Det är nu jag börjar experimentera med ögonskuggor och läppstift för att lysa lite extra under mörkare dagar. De senaste veckorna har flera av mina favoritvarumärken släppt nyheter.

Här är de produkterna jag är mest exalterad över att testa:

Ambient Lighting Edit – Ghost

Varje år kommer Hourglass ut med en ny version av deras Ambient Lighting — förra årets palette har använts flitigt av FORNIs redaktörer. Årets upplaga heter Ghost och vi LÄNGTAR tills vi får prova den röda rougen.
999 kr från Hourglass
Köp

Diamond Bomb II Highlighter

Fenty-favoriten Diamond Bomd, en all-over highlighter, kommer i en rosa nyans i limiterad upplaga. Den ska vara magisk att lägga på axlarna för vinterhalvårets alla fester.
445 kr från Fenty Beauty
Köp

Naked Honey Palette

Yes, Urban Decay har kommit ut med ännu en Naked palette — och den här gången fokuserar de på nyanser i guld. Perfekt för en svärm av looks.
540 kr från Urban Decay
Köp

Luxury Palette of Pops

Jag absolut älskar Charlotte Tilbury's produkter. Deras läppstift Pillow Talk är ett av mina favoriter. Nu har de kommit ut med en limiterad Pillow Talk-palette fylld med glitter. Trots glitter ska formulan ska vara enkel och mjuk att applicera.
545 kr från Charlotte Tilbury
Köp

Brow Styler

Om jag bara skulla få välja en produkt att ha i min sminkväska hade det varit en ögonbrynspenna — ögonbrynen gör ansiktet. Därför är jag nyfiken på Benefits nya Brow Styler, som har både puder och vax i samma produkt.
465 kr från Benefit Cosmetics
Köp

Rouge Pur Couture The Slim

YSL har lanserat ett nytt, smalt läppstift som ska återfukta läpparna samtidigt som det ger färg. Den fyrkantiga formen ska göra det lättare att forma läpparna precist, en teori jag känner kan vara både en hit eller miss.
385 kr från Yves Saint Laurent
Köp