SHOPPA ARTIKEL

Produkterna från Bobbi Brown mest värda pengarna

Den här artikeln innehåller annonslänkar

Bobbi Brown är ett varumärke jag länge känt till men sällan använt. Jättevarumärket grundades 1991 i New York City av makeupartisten, you guessed it, Bobbi Brown. Hon ville skapa smink med fokus på att kvinnor skulle börja omfamna och lyfta sin unika skönhet – inte dölja eller göra om den. När hon själv arbetade som makeupartist hade hon svårt att hitta naturligt smink, på grund av dåvarande trender, vilket väckte idén till det idag kända sminkmärket. 2016 lämnade Bobbi varumärket efter 25 år för att prova något nytt, men det är en annan historia. Forbes gjorde en väldigt intressant intervju med henne förra året om att “börja om”, om du är intresserad. Idag ägs Bobbi Brown av Estée Lauder Companies.

Så hur var sminket? Högt och lågt! Se mina favoriter här:

Intensive Skin Serum Foundation

⭐️⭐️ För en foundation i den här prisklassen behöver den ge mig en riktig WOW-effekt och typ en bukett blommor. Det är en lättare täckning, och den torkar in väldigt naturligt - men jag vill att den ska släta ut mer. Om jag vill att min "hud ska se ut som hud" föredrar jag en fuktgivande CC-kräm. Plus för SPF!
570 kr från Bobbi Brown
Köp

Vitamin Enriched Face Base

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ En riktigt bra hybrid av fuktkräm och primer, perfekt för dig som är riktigt torr. Den ger fukt utan att kännas oljig på huden när du lägger på sminket. Jag har inte slutat använda den här sedan jag provade den första gången för tre månader sedan!
530 kr från Bobbi Brown
Köp

Creamy Concealer Kit

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Kan vara en av de bättre concealers jag provat. Jag har kört den här både under ögonen och på finnar - och med pudret som ingår känns det enkelt att få ett täckande resultat. Superprodukt att ha med i väskan också för att göra lite touch-ups vid behov. OBS! Den är ganska dryg vilket inte alltid är att föredra om du har torr hy, så se till att fråga i butik att få prova innan köp (som alltid!).
425 kr från Bobbi Brown
Köp

Long Wear Cream Shadow Stick

⭐️⭐️⭐️⭐️ Enkel att applicera och jag gillar att man kan göra en snygg, naturlig skuggning bara genom att rita längs övre och nedre fransraderna. De här känns verkligen värda pengarna, det är en perfekt skugga att alltid ha med sig i väskan om du till exempel ska gå från "day to night". Värt att tänka på är att det är en krämskugga, så om du har oljiga ögonlock är det viktigt att lägga primer så inte skuggan försvinner eller glider runt.
340 kr från Bobbi Brown
Köp

Extra Illuminating Moisture Balm

⭐️⭐️ En kräm för att ge huden lyster, hybrid av hudkräm och highlighter. Jag tycker om den men kan inte rättfärdiga det höga priset, satsa istället på en Glossier Futuredew.
740 kr från Bobbi Brown
Köp

Eye Opening Mascara

⭐️ Det här var ingen favorit. Mascaran ger volym men gör ingenting för att förlänga mina fransar, istället såg de korta och stubbiga ut. Tyvärr en miss för mig.
315 kr från Bobbi Brown
Köp

Blush i ‘Apricot’

⭐️⭐️⭐️⭐️ Jättefint pigment och lätt att bygga upp utan att det blir kakigt eller fläckigt! Tyvärr är det relativt dyrt för en liten produkt, en blush från till exempel MAC ger liknande resultat och för mindre summa.
325 kr från Bobbi Brown
Köp

Bronzing Powder

⭐️⭐️⭐️⭐️ Pigmenterad och lägger sig som silke på huden vilket gör den väldigt lätt att jobba med och bygga upp. Definitivt en favorit.
395 kr från Bobbi Brown
Köp

För att summera

Det är verkligen smink av hög kvalité, men alla produkter ger mig inte den WOW-faktorn som rättfärdigar ett högre pris. Om du är sugen på att testa något från Bobbi Brown tycker jag du ska satsa på deras Long Wear Cream Shadow Stick, det är verkligen en jättesmidig produkt att ha med sig i väskan. Alternativt deras Creamy Concealer Kit!

Sminket från Bobbi Brown är inte cruelty free, då de säljs i Kina, vilket innebär att de måste testa på djur enligt lag.