SHOPPA ARTIKEL

Vi frågade 4 makeupartister om deras bästa budgetköp

Den här artikeln innehåller annonslänkar

Om det är något vi älskar så är det experttips! Det känns alltid mycket säkrare att införskaffa något om man vet att den med koll använder det. Därför frågade vi fyra makeup-artister om vilka deras favoritprodukter på budgethyllorna är:

Lina Ekh

Instagram, hemsida

Baked Highlighter

En pudrig highlighter som ger en fantastiskt fin glow, nästan som en våt lysterkänsla. Perfekt som ögonskugga eller för att highlighta kinder, näsrygg eller kropp.
75 kr från E.l.f.
Köp

Studio Perfect Primer

En silkeslen primer som absorberas lätt och skapar en slät yta för foundation och ser till att din makeup håller länge. En all-time favorite som jag i stort sätt använder vid varje bröllopsmakeup. Den här primern slätar verkligen ut (!) och är därför drömmen om man vill dämpa porer och blankhet.
149 kr från Nyx Professional Makeup
Köp

Amanda Mattsson

Instagram, hemsida

Stretch Lash Mascara

Borsten är justerbar för att både kunna få längd och volym. Men jag tycker framför allt att mascaran fäster bra på fransarna och det går enkelt att bygga upp ett effektfullt resultat. Fransarna behåller sin form och volym hela dagen utan att smula sig eller trilla ner.
179 kr från IsaDora
Köp

Nell Grennard

Instagram

Skin Food Cream

Jag tycker det är superviktigt att förbereda huden med fukt innan man applicerar smink för bästa resultat - speciellt om man är eftersträvar mycket glow. Den här ansiktskrämen är väldigt dryg, när man masserar in den i ansiktet får man ett väldigt jämt och fint lyster.
59 kr från Weleda
Köp

Precise Fiber Filler Brow Mascara

Ett perfekt ögonbrynsgel för den med mer glesa ögonbryn. Den här gelen har små fiber i sig som gör att ögonbrynen får en fylligare look. Perfekt produkt att använda on-the-go, kasta med i väskan och du kan alltid lätt fixa den ultimata vardagslooken.
89 kr från Maybelline
Köp

Evelina Andersson

Instagram, hemsida

Face Sculptor

En produkt där du får bronzing, highligher och rouge i ett. Min favoritfärg är 02 Cool Pink, men den finns i många olika nyanser. Den är alltid bra att ha i sminkväskan för att snabbt få lite färg och ett fint glow i ansiktet. Om det är en produkt jag alltid stoppar med mig i väskan så är det den här!
199 kr från IsaDora
Köp