Skönhetsfavoriter för semestern


Shea foot cream – L´occitane

Eftersom våra stackars fötter varit instängda i trånga boots det senaste halvåret behöver de en ordentligt kur innan det är dags att visa dem för ljuset igen. Passa på att vårda fötterna under natten så blir det mjuka och fina när det är dags för sandalerna att åka på. Vi tycker om denna från L´occitane med sheasmör som vårdar på djupet!

Soleil tan de Chanel – Chanel

Att ligga och pressa i solen är både otrendigt och farligt för huden, därför älskar vi produkter som ger oss solkysst hud utan farliga UV-strålar. Den här klassikern från Chanel ger en fantastisk lyster och en naturligt bronzad ton som håller hela dagen. Det kan inte bli bättre!

Protect My Face SPF – Löwengrip Care & Color

Även om vi inte åker på solsemester är det oerhört viktigt att skydda oss, framförallt den känsliga huden i ansiktet. Många upplever tyvärr att solkräm i ansiktet täpper igen porerna och bidrar till en oren hy. Löwengrip Care & Color har tagit fram en ansiktskräm med SPF som inte täpper igen huden, men både återfuktar och skyddar. Helt klart värd att testa!

Cream Heat Spray – Maria Nila

Vem har inte kommit hem från semestern med slitet och solgult hår? Även håret behöver skydd! Genom att använda ett värmeskydd finns ett omslutande lager som inte låter solen tränga igenom och slita på ditt hår. Lätt som en plätt egentligen, bara att spraya i håret efter duschen eller på morgonen!

 

Artiklar att lyssna på
TILLBAKA