10 inspirerande kvinnor att följa på Instagram

Vi älskar inspirerande kvinnor på nätet, här har vi samlat några av våra favoriter just nu! Vi hoppas du, som vi, hittar någon att inspireras av.

Daniela Sörensen @danielauberpop

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av @danielauberpop

Daniela är påväg upp i raketfart i sin musikkarriär och vi är  redo att se vart det kommer ta henne! På Instagram får du ta del av bakom kulisserna på spelningar, vackra bilder och hennes magiska röst!

Penny Parnevik @pennyyparnevik

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av PennyParnevik (@pennyyparnevik)

Penny har tagit oss med storm genom sin blogg, podcast, Youtube och Instagram. Hon fortsätter att leverera positiv och inspirerande content för alla att ta del av! Vi älskar hennes fokus på feminism och girl power – mer sånt i världen tack.

Filippa Tjärnlund @rawclarityfilippa

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Filippa Tjärnlund (@rawclarityfilippa)

Att följa Filippa är som att ha din alldeles egna livscoach! Nästan varje dag lägger hon upp bilder och texter som pushar dig till att fokusera på vad som är viktigt i livet. Vi växer av att följa hennes råd på Instagram och hoppas att ni kanske kan göra detsamma (om ni inte redan följer!).

Agnes Maltesdotter @undanflykter

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Agnes Maltesdotter (@undanflykter)

Man känner sig lugn när man ser Agnes Instagramflöde. Hon är en livsstilsfotograf som dokumenterar hennes resor runtom i världen – ett perfekt konto för dig som vill följa en riktigt grym fotograf.

Isabel Boltenstern @boltenstern

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Isabel Boltenstern (@boltenstern)

Isabel är programledaren på Discovery och Eurosport som fick allas uppmärksamhet när hon öppet berättade om sin utbrändhet. På sin Instagram får du följa med bakom kameran under sina resor, träning och inspirerande inlägg om hur viktigt det är att stå upp för sig själv!

Lovette Jallow @action4humanity_se

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av ᗷᒪᗩᑕK ᐯOGᑌE ᔕE (@action4humanity_se)

Lovette är författare och aktivist som använder sina social medier för att sprida kunskap! 2017 belönades hon med Rättvisepriset för sitt arbete mot rasism och diskriminering inom skönhetsbranschen samt sitt engagemang mot slaveriet i Libyen. Lovette lyfter ett viktigt arbete vi alla behöver ta del av!

Elin Häggberg @teknifik

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Elin Häggberg (@teknifik)

Elin är föreläsare och driver bloggen Teknifik, en plats där du kan lära dig om kul och användbar teknik! På sin Instagram delar hon med sig av sin vardag och sina bästa tekniktips. Hon har också en podcast som heter Teknikens Under – heja kvinnor som tar plats i teknikvärlden!

Cassandra Klatzkow @cassklatzkow

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av CASSANDRA M KLATZKOW (@cassklatzkow)

Modell, sångerska och kroppsaktivist. Det är svårt att ha missat Cassandra, kvinnan som har tagit Instagram med storm! Hennes flöde är fyllt med hennes vardagsbilder som känns uppfriskande i den annars väldigt stereotypiska och ”perfekta” instagramvärlden.

Siri Barje @olivehummer

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Siri Barje (@olivehummer)


Om du någonsin behöver inspiration till vad du ska äta idag är det här inne du ska hänga! Siri är matstylist, författare och lagar mat i TV4:as Köket. Hon har en sund och uppfriskande syn på mat vilket är: du ska helt enkelt äta det du tycker är gott! Enkla tips för den som gillar att äta, för livet behöver inte vara svårare än så.

Farah Abadi @farah.abadii

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Farah Abadi (@farah.abadii)

Farah är programledare i både radio och TV som sprider kärlek och inblick i hennes liv på sitt Instagram. Både 2017 och 2018 ledde hon Musikhjälpen! Farah har precis slutat som på Radio P3, där hon varit i många år och vi ser fram emot att se vad hon gör härnäst.

 

Artiklar att lyssna på

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

TILLBAKA