FORNI teamar upp med yoga-varumärket Grounded Factory

Igår släpptes ett pressmeddelande som vi på FORNI har längtat efter att få dela med oss av till er. Rubriken löd:

Michaela Forni går in som delägare i Grounded Factory

Ja – det är sant! Team FORNI har gått ihop med yogavarumärket Grounded Factory som vi numera är stolta och glada delägare i.

Okej, men vad är Grounded Factory – för dom som inte vet?

Utan att bli alltför långrandig (som man lätt bli när man brinner för något!), så är Grounded Factory ett yogaföretag som i dagsläget producerar yogamattor. Yogamattorna är ekologiska, miljövänliga och hållbara vilket har varit ledorden i varumärket sen det startades 2016.

Varför har Team FORNI gått in som delägare i Grounded Factory?

För att jag, Michaela, har vilat en avundsjuk blick på varumärket sen det lanserades och jag var på lanseringseventet på Yogayama här i Stockholm. Jag tycker att de gör de finaste yogamattorna som någonsin skapats, dessutom har det saknats ett renodlat yoga-varumärke på marknaden i den här stilen och så brinner jag för hur fokuset ligger på just miljömedvetenhet och hållbarhet. Det här är framtidens företag!

Vad händer härnäst?

MASSA ROLIGA SAKER! Förutom produktnyheter i sortimentet, uppfräschning av webbshopen och nya återförsäljare så kommer vi att hitta på sjukt mycket härliga saker tillsammans. Håll utkik här på FORNI för fler artiklar relaterade till yoga, yoga-events (eller kanske retreats, vem vet!) och spännande workshops om yoga & välmående framöver. Gå gärna in på min blogg och kommentera om ni har några idéer på vad ni skulle vilja att vi gjorde tillsammans!