FORNI teamar upp med yoga-varumärket Grounded Factory

Igår släpptes ett pressmeddelande som vi på FORNI har längtat efter att få dela med oss av till er. Rubriken löd:

Michaela Forni går in som delägare i Grounded Factory

Ja – det är sant! Team FORNI har gått ihop med yogavarumärket Grounded Factory som vi numera är stolta och glada delägare i.

Okej, men vad är Grounded Factory – för dom som inte vet?

Utan att bli alltför långrandig (som man lätt bli när man brinner för något!), så är Grounded Factory ett yogaföretag som i dagsläget producerar yogamattor. Yogamattorna är ekologiska, miljövänliga och hållbara vilket har varit ledorden i varumärket sen det startades 2016.

Varför har Team FORNI gått in som delägare i Grounded Factory?

För att jag, Michaela, har vilat en avundsjuk blick på varumärket sen det lanserades och jag var på lanseringseventet på Yogayama här i Stockholm. Jag tycker att de gör de finaste yogamattorna som någonsin skapats, dessutom har det saknats ett renodlat yoga-varumärke på marknaden i den här stilen och så brinner jag för hur fokuset ligger på just miljömedvetenhet och hållbarhet. Det här är framtidens företag!

Vad händer härnäst?

MASSA ROLIGA SAKER! Förutom produktnyheter i sortimentet, uppfräschning av webbshopen och nya återförsäljare så kommer vi att hitta på sjukt mycket härliga saker tillsammans. Håll utkik här på FORNI för fler artiklar relaterade till yoga, yoga-events (eller kanske retreats, vem vet!) och spännande workshops om yoga & välmående framöver. Gå gärna in på min blogg och kommentera om ni har några idéer på vad ni skulle vilja att vi gjorde tillsammans!

 

Artiklar att lyssna på

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

TILLBAKA