5 snabba med Alicia Franzén

Välkomna Alicia Franzén! Alicia är från Stockholm och har en kandidatexamen i Media & Kommunikation. Nu driver hon sin Instagram där hon delar med sig av många coola looks och samtalar mycket med sina följare, bland annat om hållbart mode. Alicias Instagram är verkligen en sida som känns välkomnande! Här är fem snabba med Alicia Franzén:

Hur ser din morgonrutin ut?

Jag börjar alltid morgonen med kaffe, eftersom att jag är morgonpigg brukar jag vakna strax före mitt larm. Om jag har tid före jobbet brukar jag ta en morgonpromenad i vårt område, älskar att gå ut tidigt på morgonen när luften är krispig. På helgerna brukar jag och min pojkvän köpa med frukost från Haga Bageriet som ligger nära oss i Vasastan. Om tiden finns äter vi frukost lääänge framför någon serie.

Du får bara äta en rätt för resten av livet – vilken blir det?

Så svårt men jag måste nog ändå säga pasta, det går att variera på så många olika sätt och det är det godaste jag vet. Det självklara valet varje gång jag går ut och äter!

Vad var det senaste du shoppade?

En blå vintage Gucci väska från Vestiaire Collective som jag haft ögonen på ett bra tag. Jag har fått en riktig obsession med blått på senaste, den kommer vara så snygg i höst!

Vilket är ditt stjärntecken, kan du identifiera dig med det?

Mitt stjärntecken är jungfru. Jag får ofta höra av mina vänner som är intresserad av astrologi att det inte är någon tvekan om vilket stjärntecken jag är. Jag kan verkligen identifiera mig med mitt stjärntecken, jag är ofta ganska pedant och lite av en perfektionist vilket jag förstått kännetecknar jungfrun. Jag är också introvert och har tendens att vara blyg, MEN kan också vara en drama queen i vissa sammanhang och det kan nog min pojkvän skriva under på haha.

Vilken är din go-to outfit?

För mig är det alltid viktigt att vara klädd bekvämt, speciellt om jag har lite tid på morgonen, då gäller det att välja safe cards. Då blir det oftast ett par kostymbyxor, en sweather, New Balance sneakers och en väska i någon rolig färg för att liva upp.

Följ Alicia på instagram här / Läs fler 5 snabba med här.