5 snabba med Alva Sperle

Välkomna Alva Sperle! Alva är från Stockholm men bor just nu i Köpenhamn där hon studerar Business Administration & Service Management på CBS. Utöver studierna jobbar hon som koordinator på influenser marketing agenturen CM Strategy, samt driver sin Instagram där hon delar mycket av sin minimalistiska och tidlösa klädstil! Här är 5 snabba med Alva Sperle:

Hur ser din morgonrutin ut? 

Jag älskar att vakna tidigt! Gillar också att träna det första jag gör – känner mig alltid extra pigg och taggad för dagen då! Dricker alltid mycket vatten på morgonen, är noga med rengöring av huden och återfuktar med natursalva. På senaste tiden har jag börjat använda mig av en Gua Sha från HelloMantle, och den är fantastisk på morgonen. Känns uppiggande och får igång blodcirkulationen i ansikte, nacke och axlar. Efter det och en varm dusch dricker jag morgonens första kopp kaffe medan jag förbereder min frukost. Just nu älskar jag smoothies och ägg i alla dess former.

Du får bara äta en rätt för resten av livet – vilken blir det? 

No doubt en klassisk råbiff med krispiga pommes. Viktigt att få mycket senap och kapris till!

Vad var det senaste du shoppade? 

Ett par basic boots från Isabel Marant Étoile i klädväg. Annars var det en cappuccino, haha. Spenderar alldeles för mycket pengar på kaffe ute.

Vilket är ditt stjärntecken, kan du identifiera dig med det?

Jag är född i kräftans tecken och är lik men ändå olik. I måne och ascendent är jag stenbock, och jag kan absolut se drag från stenbocken i mig också. Men jag är familjekär och känslosam, precis som en kräfta.

Vilken är din go-to outfit?

Jag älskar raka grå jeans med linne och blazer. Funkar alltid att dressa upp med snygga skor, smycken och väska, eller klä ner med sneakers och en mer vardaglig väska. En sak jag tycker alla måste ha i sin garderob är en snygg kavaj. Räddar exakt allt!

Följ Alva på instagram här / Läs fler 5 snabba med här.