5 snabba med Amanda Franzén

Välkomna Amanda Franzén! Amanda är från Göteborg men är numera bosatt i Belgien tillsammans med sin sambo, och de två har nyligen köpt lägenhet även i Göteborg! Amanda driver sin Instagram där hon inspirerar med coola outfits, tips på träning och skönhet, samt underbara recept. Här är fem snabba med Amanda Franzén:

Hur ser din morgonrutin ut? 

En vanlig vardagsmorgon brukar starta runt halv åtta då min sambos alarm ringer. Jag brukar faktiskt stanna kvar ett tag i sängen och kika igenom telefonen en stund innan det är dags att gå upp och göra mitt kamomill-te som jag startar varje morgon med! Därefter blir det frukost, just nu är favoriten grekisk yoghurt med granola, agavesirap och lite färska hallon. Därefter brukar jag bege mig iväg till gymmet!

Du får bara äta en rätt för resten av livet – vilken blir det? 

Men gud så svårt att svara på… Jag älskar verkligen mat, då menar jag all mat! Men om det är någon rätt som jag aldrig tröttnar på då är det min mammas rätt som vi kallar för ”citronfisk”. Det är torskfilé kokt i smör, grädde, persilja, vitpeppar och massa, massa citron… Det serverat med kokt potatis är liiiivet! Jag hade nog valt det faktiskt!

Vad var det senaste du shoppade? 

Jag köpte mig faktiskt en superfin vintageväska från Dior förra veckan som jag fullkomligt ÄLSKAR.

Vilket är ditt stjärntecken, kan du identifiera dig med det?

Jag är vädur, född den 11 april 1998. Jag är faktiskt otroligt insatt i stjärntecken och jag brukar ofta läsa mycket om det. Jag identifierar mig absolut i delar från vädurens egenskaper men jag är en väldigt, väldigt känslig vädur på grund av mina andra tecken. Mitt måntecken är våg och min ascendent är jungfru, jag är otroligt påverkad av mitt måntecken och jag tror jag identifierar mig med det mest! Dock har jag absolut fått min envishet och mitt driv från väduren.

Vilken är din go-to outfit?

Just nu är det nog ett par raka jeans, en snygg bralette med en oversized skjorta eller blazer över. Ett par sneakers på det och en massa guldsmycken så är jag nöjd!

Följ Amanda på instagram här / Läs fler 5 snabba med här.