5 snabba med Amanda Panahi

Amanda är en 34-årig tjej från Stockholm som driver sin Instagram där hon delar med sig av sin inspirerande stil på kläder och inredning samt tar med följarna på familjelivet med barnen Chloé och Philippe. Dessutom så startar Amanda även ett eget modemärke nu – en resa vi ser fram emot att följa! Här är fem snabba med Amanda Panahi:

Hur ser din morgonrutin ut? 

Min morgon börjar med att Chloé kommer in till vårt sovrum (där lillebror Philippe redan befinner sig) för lite morgonbus. Prio ett när vi går upp är att sätta på en kanna kaffe, morgonkoppen är helig! Efter lite frukost, lek och stök lämnas småttingarna på förskolan och jag går hem för att sätta igång min arbetsdag. Hej lugnet!

Du får bara äta en rätt för resten av livet – vilken blir det? 

Älskar mat och skulle såklart tycka det var lite tråkigt med enbart en rätt, haha. Men måste helt klart säga pasta! Älskar älskar älskar. Någon riktigt krämig blir mitt val, mmm.

Vad var det senaste du shoppade? 

Det senaste jag shoppade var ett par knähöga läderstövlar från Valentino! Ett höstköp jag är riktigt nöjd med.

Vilket är ditt stjärntecken, kan du identifiera dig med det?

Skorpion! Både och skulle jag säga. Är inte super in to astrologi men kan absolut känna igen mig i en hel del personlighetsdrag som hör skorpionen till.

Vilken är din go-to outfit?

Skinnbyxor! Alltid mitt go-to plagg. På dagen med en stickad tröja eller kavaj med boots. På kvällen med ett par snajsiga klackar och en snygg topp.

5 snabba med Amanda Panahi

Följ Amanda på instagram här / Läs fler 5 snabba med här.