5 snabba med Celina Blanche

Veckans profil är Celina Blanche. Celina var tidigare PR manager på Glossy Box innan hon bestämde sig för att starta eget och hon är verkligen en entreprenör. Hon är grundare av Muse Candles, Vaye Woman, Flw Competitions och Salt Market Avenue. Här är fem snabba med Celina Blanche:

Hur ser din morgonrutin ut? 

Jag är ju en sån där jobbig morgonmänniska nu när det börjat ljusna. Går upp supertidigt, gör en koffeinfri latte i en termos och tar en morgonpromenad längs norra Hammarbyhamnen. Sen äter jag några kokta ägg hemma, duschar och fixar mig, sen cyklar jag till kontoret och avverkar några timmar där själv innan resten av teamet kommer in.

Du får bara äta en rätt för resten av livet – vilken blir det? 

Jag äter ju i princip bara en rätt varje dag ändå haha. En sallad med varmrökt lax, vitlöksstekt grönkål, avokado och röd pesto. Mums!!

Vad var det senaste du shoppade?

Jag unnade mig just en försenad 30-årspresent inne på LV. En svinsnygg liten axelremsväska.

Vilket är ditt stjärntecken, kan du identifiera dig med den?

Jag är oxe och helt ärligt identifierar jag mig 95% med allt som en oxe sägs vara – envis, lojal, varmhjärtad, business smart, sensuell 😉 men absolut inte tråkig!

Vilken är din go-to outfit?

Just nu har jag i princip bara träningskläder på mig. Älskar Adanolas och Aimns. Annars skulle jag säga att min stil är sportig, mysig och dyr haha, ni fattar känslan!

Följ Celina på Instagram här / Läs fler 5 snabba med här