5 snabba med Emma Felsing

Välkomna Emma Felsing! Emma är bosatt i Halmstad och är social media & community manager på mobilaccessoarföretaget Holdit! Hon driver även sin Instagram där hon inspirerar med fina bilder från hennes liv, nu är hon även gravid med en flicka så vi får även ta del av graviditeten. Här är fem snabba med Emma Felsing:

Hur ser din morgonrutin ut? 

Jag är relativt morgonpigg utav mig, om jag går och lägger mig i tid vill säga! Går upp ur sängen och gör min ansiktsrutin bestående utav produkter ifrån Nimue. Efter det går jag en promenad med vår hund Luna, sedan gör jag mig en frukost med ägg, gröt eller yoghurt och sätter min framför nyhetsmorgon. Sedan sminkar jag mig och åker till jobbet eller arbetar hemifrån.

Du får bara äta en rätt för resten av livet – vilken blir det? 

Det skulle nog vara en riktigt god pasta, ääälskar pasta! Gärna någon enkel som Pasta Pomodoro med fina råvaror och en riktigt god parmesan. Mmhhh…

Vad var det senaste du shoppade? 

Ett nytt läppglans ifrån Clarins i färgen apricot 02. Är beroende!!

Vilket är ditt stjärntecken, kan du identifiera dig med den?

Är oxen, och JA. Oxen är bland annat tålmodig, pålitlig och ansvarstagande… vilket är mig i ett nötskal. När jag läser om dagens horoskop eller månadens så stämmer det alltid så himla väl in på mig. Jag tror verkligen på stjärntecken!

Vilken är din go-to outfit?

Om jag ska på middag eller till jobbet så är det lätt ett par svarta kostymbyxor ifrån Zara, med en snygg vit topp, en svart kavaj och ett par sneakers. Men om jag bara ska vara hemma så ett mjukis set ifrån Gina Tricot.

Följ Emma på instagram här / Läs fler 5 snabba med här.