5 snabba med Felicia Wedin

Bildkälla: @wefelicia

Vi välkomnar Felicia Wedin! Felicia är en 23 årig tjej som arbetar med att utveckla och driva sina sociala medier. Där visar hon upp inspirerande innehåll med fokus på mode, skönhet och livsstil. Felicia släpper dessutom snart sin andra sommarkollektion tillsammans med Vero Moda som hon beskriver som ”en härlig mix av tidlösa plagg med feminina siluetter” – en kollektion vi inte får missa med andra ord! Här kommer 5 snabba med Felicia Wedin:

 

HUR SER DIN MORGONRUTIN UT?

Jag har en son som är 2,5 så mycket av min morgon går åt att förbereda väska och göra Leo klar för att åka till förskolan! När jag har lämnat honom åker jag tillbaka till mitt lilla hemmakontor, tar en kaffe och startar arbetsdagen. Kaffet är mitt största lyx på morgonen!

DU FÅR BARA ÄTA EN RÄTT FÖR RESTEN AV LIVET – VILKEN BLIR DET?

Oj vad svårt, jag har fått en dille på asiatisk räka från Holy Greens så för tillfället måste jag nog säga den haha!

VAD VAR DET SENASTE DU SHOPPADE?

Det senaste jag shoppade var faktiskt lite vårkläder till sonen från Sellpy, jag hittade så fina plagg och jag är även extra glad att jag fyndat second hand vilket jag många gånger även gör till mig själv. Jag äger mycket som är pre-loved, allt från kläder & accessoarer till inredning. Men jag vill även påminna om att alltid försöka shoppa medvetet!

VILKET ÄR DITT STJÄRNTECKEN, KAN DU IDENTIFIERA DIG MED DEN?

Jag är stenbock, men om jag ska vara helt ärlig så är jag inte så insatt i stjärntecken, kanske lite tråkigt av mig? Jag vet inte! Kikade faktiskt nu och jag kan känna igen mig i vissa delar men det är även mycket som inte stämmer alls.

VILKEN ÄR DIN GO-TO OUTFIT?

Till 99% av alla tillfällen jag ska ge mig ut så tar jag på mig ett par svarta kostymbyxor, ett par svarta boots och varierar mellan en T-shirt, stickad tröja eller en skjorta! Jag kör nästan alltid på en oversized kappa och ett par solbrillor och matchar väska därefter. Under sommaren använder jag mina ballerinaskor flitigt tillsammans med klänningar, jeans, eller kjolar! Mina stilikoner sedan många många år tillbaka är definitivt the Olsen Twins. Så tidlösa och stilsäkra!

Felicia Wedin

Bildkälla: @wefelicia

Följ Felicia på instagram här / Följ Felicia på TikTok här

Läs fler 5 snabba med här!