5 snabba med Gertrude Tornvall

Bild: Gertrude Tornvall

Vi välkomnar Gertrude Tornvall. Stockholmstjejen som är PR-chef för det välkända klädvarumärket Twist & Tango! Hon jobbar också med sina egna sociala kanaler där hon på Instagram delar med sig av sin sprudlande personlighet, fina looks, och en härlig dos inspiration! Här är 5 snabba med Gertrude Tornvall:

Du får bara äta en rätt för resten av livet – vilken blir det?

Helt klart Joe & Juice – Joe’s club sandwich utan tomat med en grön juice – Joe’s Identity. Avslutar också gärna med en ingefära shot på det!

Har du någon drömresa?

Maldiverna står väldigt högt upp på drömresemål just nu. Drömmer mig ofta bort dit.

Vilket är ditt stjärntecken, kan du identifiera dig med det?

Kul att ni frågar! Jag är fisk och har läst på en del om mitt stjärntecken just nu i början av 2022. Fick även ett superfint halsband med fiskens symbol. Jag skulle säga att i princip allt stämmer in på mig, helt ärligt! Låter kanske sjukt (då många inte tror på stjärntecken) men alla fiskens egenskaper stämmer överens med mina. Dessutom läste jag mitt årshoroskop för 2022. Privat har åren 2020 och 2021 varit lite kämpigare för mig, men enligt fiskarnas årshorskop ser 2022 ut att vara ett ljust år, och det har startat otroligt bra!

Vilken är din Go-to outfit?

Helt klart svart tighta denims med en cashmere tröja. Matchar med boots eller stövlar med klack beroende på tillfälle.

Vad är ditt bästa lifehack?

Jag kommer aldrig glömma den gyllene regeln man fick lära sig i förskolan – ”var mot andra som du själv vill bli bemött!” Tycker det är ett bra life hack och man blir kanske inte alltid bemött så tillbaka, men i längden gynnar det en och klimatet blir mycket trevligare!

*
Följ Gertrude på Instagram här / Läs fler 5 snabba med här.