5 snabba med Ida Eriksson

Vi presenterar stolt ett nytt koncept på FORNI, nämligen ”5 snabba med” där vi bjuder in influencers som får svara på fem snabba, roliga frågor om sig själva. Ett sätt för er att lära känna profilerna på ett annat sätt än vad ni kanske vanligtvis brukar.

Veckans profil är Ida Eriksson, som är riktigt kreativ person. Hon jobbar som designer och art director för activewear-varumärket Ryvelle  Hon driver även sitt egna konsultföretag IECreate där hon är content creator och social media manager. Med andra ord tar hon väldigt fina och kreativa bilder. Här är 5 snabba med Ida Eriksson:

Hur ser din morgonrutin ut?

Min morgon startas bäst att vakna upp till solen som skiner in genom fönstret, hoppar i mjukiskläder, äter frukost någon timme efter jag vaknat. Helst ägg, massa grönsaker och en kopp kaffe – med skakad ikaffe från Oatly. Kollar en vlogg på youtube och tar upp datorn och börjar beta av dagens to-do. Att inte stressa på morgonen är det bästa jag vet.

Du får äta en rätt för resten av livet – vilken blir det?

Hundra % en riktigt vällagad pasta med färska tomater, massa vitlök, basilika, olivolja och tunt fluffigt riven parmesan på. Helst sittandes i Italien vid vattnet. Oj vad hungrig jag blev att skriva det där nu.

Vad var det senaste du shoppade?

Det senaste jag shoppade var faktiskt en vit Ralph Lauren keps i vintage stil i en second hand butik. Älskar när man springer in i en second hand butik och man hittar det där guldkornet! Bra för plånboken och superbra för miljön, samtidigt som de ger mig glädje att hitta unika plagg som kanske inte så många har.

Vilket är ditt stjärntecken, kan du identifiera dig med det?

Jag är en skorpion ut i fingerspetsarna! Jag är definitivt mitt stjärntecken på många sätt men på vissa punkter absolut inte. Jag är väldigt målmedveten, modig, beslutsam, fantasifull (denna egenskapen är min bästa) och har stark medkänsla för andra. Medans jag aldrig är svartsjuk och gläds så mycket åt andra personers glädje och låter inte småsaker som irriterar mig ta för mycket plats. Så man skulle kunna säga att jag är en snäll och omtänksam skorpion.

Vilken är din go-to outfit?

Denna är så svår faktiskt! Med ett brinnande intresse för mode och hur man kan uttrycka sig så varierar jag mig och håller mig inte för mycket till trender utan gillar att klä mig blandat. Men om ni skulle se mig springa runt skulle ni kunna känna igen mig på 4 saker: 1. Alltid slippers. Helst mina bruna Gucci med hår i (så fort vädret tillåter åker alla stängda skor av) 2. Oversizes plagg gärna upptill och nertill i samma ton. Eller plagg som är färgmatchat. 3. Utsläppt lätt lockat hår. Älskar välfixat hår, jag känner dig så himla fin och fräsch då. 4. Ryvelle tights! Mina absolut favoriter att ha både till vardags och träning.

 Följ Ida på Instagram här / Läs fler 5 snabba med här.