5 snabba med Kajsa Arvidsson

Veckans profil för artikelserien ”5 snabba med” är Kajsa Arvidsson! Kajsa är bosatt i Stockholm och jobbar med content marketing och e-commerce på det anrika smyckesföretaget Engelbert. Hon driver sin Instagram med inspirerande bilder och mycket mode. Här är fem snabba med Kajsa Arvidsson:

Hur ser din morgonrutin ut? 

Min lilla morgonrutin börjar vid kaffemaskinen. Det är där jag vaknar till medan jag gör en cappuccino som jag sedan tar med mig in på toaletten. Jag sippar religiöst medan jag gör mig i ordning, och jag lägger några tankar på dagen jag har framför mig och hur jag ska lägga upp den. Den lilla stunden har blivit som en liten ritual för att starta dagen på bästa sätt! Frukosten lägger jag mindre tid på, den slänger jag i mig ganska snabbt precis innan jag går till kontoret!

Du får bara äta en rätt för resten av livet – vilken blir det? 

Pasta! En krämig Cacio e Pepe eller Salvia e burro.

Vad var det senaste du shoppade? 

En otrolig body från Mellan Östern-märket Lama Jouni.

Vilket är ditt stjärntecken, kan du identifiera dig med den?

Jag är kräfta och kan definitivt identifiera mig med det. Jag är känslosam och kan inte hålla saker inne. Känner jag mig på ett visst sätt så syns det ofta utåt också. Att ha en trygg punkt som boende, familj och vänner är viktiga vilket jag tror också är synonymt med tecknet.

Vilken är din go-to outfit?

Svart oversizad blazer, denim och tank top ihopparat med ett par boots eller klackar.

Följ Kajsa på instagram här / Läs fler 5 snabba med här.