5 snabba med Linda-Marie Nilsson

Bild: Linda-Marie Nilsson

Linda-Marie är minst sagt lite utav en mångsysslare. Förutom att varje dag inspirera på sin youtube kanal och på Instagram så är hon även författare. Hennes bok, Så lärde jag mig att älska min kropp, lanserades 2018 och är en peppande och inspirerande självhjälpsbok för att hjälpa fler att älska sig själva. Utöver allt detta så ägnar hon helst sin fritid åt kroppspositivism, skönhet, hemlösa katter och att sprida pepp och glädje. Kort och gott, en otrolig människa! Här är fem snabba med Linda-Marie Nilsson. 

Hur ser din morgonrutin ut? 

Varje morgon blir jag väckt av min lilla katt Zezze, som ställer sig på bakbenen och puttar undan gardinerna i sovrummet så att ljuset kommer in. Han har listat ut att om det blir ljust så går jag upp, och då får han frukost, haha! Efter att jag matat honom går jag till badrummet och tvättar mitt ansikte med en gosig rengöringskräm. Just nu använder jag The Magic Milk från Mantle på morgonen – den är väldigt snäll! Sen gör jag lite frukost, tar med det in på mitt lilla hemmakontor och sätter mig framför mailen för att svara på alla nya meddelanden som trillat in.

Precis vid min dator har jag en liten beautykyl! Det är ett mini-kylskåp fullt med sheet masks och ansiktsmistar. Det är vardagslyx för mig! Så då brukar jag sätta på en svalkande sheet mask, oftast blir det Bulgarian Rose från Foreo – den är min favorit! När den fått göra sitt, så går jag tillbaka till badrummet och gör klart min rutin. Då är det dags för serum, kräm och solskydd. Jag har varit besatt av Peter Thomas Roths Vital-E-serie i över ett år nu, så det är den jag använder både som ansiktskräm och ögonkräm varje dag. 

Du får bara äta en rätt för resten av livet – vilken blir det? 

Åh, vilken tur att min favoriträtt är tapas, haha, det är många rätter i ett! Så då väljer jag det.

Vad var det senaste du shoppade? 

Jag shoppade massor av dekorationer till min katts födelsedagskalas, haha! Han har precis fyllt två år och jag tycker att man ska fira allt man kan! Därför har jag bjudit in ett gäng vänner till ett riktigt barnkalas för honom. Vi ska ha katt-tårta, katt-quiz och katt-ballonger!

Vilket är ditt stjärntecken, kan du identifiera dig med det? 

Mitt stjärntecken är vågen, och jag minns att jag var så ledsen över det när jag var liten. En gång var det ett annat barn som sa att ”Linda-Marie är våg och hur mycket väger man då?”, och skrattade åt mig. Eftersom jag aldrig varit smal, utan redan som barn var större än andra och utanför normen, hatade jag att till och med mitt stjärntecken hade ordet ”våg” i sig. Men idag tycker jag om att vara våg. Jag tycker att det är det finaste stjärntecknet man kan ha, haha! Vågen är romantisk, kärleksfull, social, nyfiken och älskar ordning och reda – livet ska vara i balans, som vågskålarna! Mina negativa sidor passar också in där – jag har ofta lite svårt att bestämma mig, vill gärna ha mycket bekräftelse och jag är inte så praktisk och ”fixig”, haha.

 Vilken är din Go-to outfit? 

En outfit jag alltid känner mig fin i, både till vardags, möten, middagar och fest! Det är en klänning tillsammans med lårhöga stövlar. Känner mig alltid piffig i det! Det passar till allt och det tar typ två sekunder att dra på sig det!

Linda-Marie Nilsson

Följ Linda-Marie Nilsson på Instagram här / Läs fler 5 snabba med här