5 snabba med Lydia Tsegay

Veckans profil för artikelserien “5 snabba med” är Lydia Tsegay! Även känd under Instagram och TikTok-namnet, @Femmeblk. Lydia har varit erkänd på Stockholms modescen i flera år och har idag hela 248 tusen följare på Instagram. Med sin otroliga känsla för stil levererar hon magiskt content och inspirerar med fina outfits. Här är fem snabba med Lydia Tsegay, Femmeblk:

Hur ser din morgonrutin ut?

Eftersom jag kliver upp ganska tidigt på mornarna på grund av jobbet, så är min morgonrutin väldigt enkel. Jag tar en dusch, sminkar mig, klär på mig och åker till jobbet. Äter frukost gör jag alltid på jobbet med mina kollegor.

Du får bara äta en rätt för resten av livet – vilken blir det?

Åh det var en svår fråga. Jag är en riktig foodie så det är nästan omöjligt för mig att välja bara en rätt. Men, om jag var tvungen så skulle jag nog välja General Tso’s Chicken med extra broccoli. Den rätten blev jag introducerad för på min första resa till New York och enda sedan dess är det en av mina top 5 rätter. Dessutom får den mig att tänka tillbaka till NYC.

Vad var det senaste du shoppade?

Ett bälte från Celine. Lätt ett av mina bästa köp i år eftersom den funkar till nästan alla mina outfits.

Vilket är ditt stjärntecken, kan du identifiera dig med det?

Jag är fisk och kan till en viss del identifiera mig med det. Att vi (fiskar) är fyllda av fantasi, och har medkänsla för vår omgivning. Men att vi också drar oss undan och vill vara för oss själva.

Vilken är din Go-to outfit?

Svarta slacks och en basic top och ett par ankel boots. Jag har ett par slacks från Uniqlo som är favoriter just nu, och som jag har i lite olika färger. Dem har jag nästan på mig jämt!

femmeblk

*

Följ Lydia på instagram här / Läs fler 5 snabba med här.