5 snabba med Malin Gabrielsson

Bildkälla: Arkaden galleria

Vi välkomnar Malin Gabrielsson till våran artikelserie 5 snabba med! Malin bor i Göteborg tillsammans med sin sambo Jonas och sonen Lowe – som bara om några veckor kommer kunna titulera sig som storebror! Malin arbetar främst med att driva sina sociala kanaler där hon delar med sig av genuina och inspirerande delar av sitt liv. Tillsammans med Nanna Cebnér har hon även podcasten Älska oss. Här kommer 5 snabba med Malin Gabrielsson:

HUR SER DIN MORGONRUTIN UT?

Det kan faktiskt se väldigt olika ut. Jag har en rutin när jag ska lämna Lowe på förskolan och en annan rutin när Jonas ska lämna Lowe. Och nu under graviditeten ser den också annorlunda ut om man jämför med hur den är när jag inte är gravid. Men rutinen i dagsläget är att Lowe väcker oss mellan 06-07 och då går Jonas och Lowe upp, jag ligger kvar i sängen en liten stund till.. sen går jag upp och hjälper Jonas med det sista och sen har jag en skön morgon för mig själv. Väldigt lyxigt! men då ska jag också tillägga att jag går upp med Lowe varje helg och fixar frukost till hela familjen.

DU FÅR BARA ÄTA EN RÄTT FÖR RESTEN AV LIVET – VILKEN BLIR DET?

Sushi! jag ÄLSKAR sushi. Tänker att där kan man också blanda mellan olika bitar varje gång.

VAD VAR DET SENASTE DU SHOPPADE?

Ett par klackskor från ZARA. Jag skulle på event och behövde ett par klackar med stängd tå och inte så hög klack med tanke på att man är ganska så gravid nu..

VILKET ÄR DITT STJÄRNTECKEN, KAN DU IDENTIFIERA DIG MED DET?

Jag är kräfta och jag är nog en typisk kräfta nu när jag läst om mitt stjärntecken, jag är vanligtvis inte så insatt i det. Men jag är ganska känslig som person, väldigt omtänksam och det är väldigt viktigt för mig att alla i min närhet mår bra. Sen tycker jag själv att jag är VÄLDIGT rolig!

VILKEN ÄR DIN GO-TO OUTFIT?

Nu med magen är det en skön töjbar bomullsklänning och ett par boots till, som jag ganska snart nog byter ut till ett par Converse. Ibland kör jag en oversizad kavaj till! Det är en outfit som funkar till ALLA tillfällen.

Malin Gabrielsson

Bildkälla: @malingabrielssons

Följ Malin på instagram här / Följ Malin på YouTube här

Läs fler 5 snabba med här!