5 snabba med Maya Parnevik

Bild: Maya Parnevik

Välkomna Maya Parnevik! Maya är från Stockholm där hon bor med sin sambo och otroligt söta hund Frankie. Hon är licensierad personlig tränare och driver konton på både Instagram och YouTube där hon peppar och inspirerar med träning, mode och ett bra mindset! Dessutom har Maya podcasten ”Afterworkoutpodden” tillsamman med Joanna Swica. Här är 5 snabba med Maya Parnevik:

Hur ser din morgonrutin ut?

Varje morgon vaknar jag av att min sambos klocka ringer kl.05.50. Vi går alltid upp samtidigt då jag älskar att börja mina dagar tidigt så att jag får en lång och lugn start på dagen. Sedan gör jag mig en espresso med skummad havremjölk, en smoothie och ett glas vatten med mycket is i och äter det framför Nyhetsmorgon för att bli uppdaterad om vad som händer runt om i världen. Min morgon avslutas med att jag tar en morgonrunda med min hund längst med vattnet där vi bor och sen åker jag till kontoret, gymmet eller möten, beroende på vad som står på dagens agenda!

Du får bara äta en rätt för resten av livet – vilken blir det?

TACOS! Har ätit det minst en gång i veckan sen jag var liten och har aldrig tröttnat.

Vad var det senaste du shoppade?

Tre par 90-talsjeans – mörkblåa, ljusblåa och gräddvita.

Vilket är ditt stjärntecken, kan du identifiera dig med det?

Mitt stjärntecken är lejon och jag kan verkligen identifiera mig mycket med det när det kommer till varma hjärta, min målmedvetenhet och mitt ledarskap. Jag gick faktiskt och gjorde en ”reading” på hela mitt horoskop för en månad sedan och fick reda på att det innehåller mycket skorpion vilket jag också kan känna igen mig i.

Vilken är din go-to outfit?

Nu till hösten är min go-to outfit ett par svarta boots, svarta 90-talsjeans en krispig vit oversized skjorta och svart trenchcoat tillsammans med mycket guldsmycken, läppstift och håret i en slickad knut.

Följ Maya på instagram här / Kolla in Mayas YouTube-kanal här / Läs fler 5 snabba med här.