5 snabba med Mimi Höglin

Bildkälla: @mimihoglin

Vi välkomnar Mimi Höglin! Tjejen som efter många år i Stockholm och en karriär som frisör nu flyttat tillbaka till sin hemstad Härnösand. Tillsammans med sin sambo Fredrik och deras tre barn bor hon i ett fantastiskt hus och arbetar med att driva och utveckla sina sociala kanaler. Mimi delar med sig av inspirerande och genuint innehåll där hennes följare får ta del av bland annat renoveringar (både av hus och båt), familjelivet, skönhet och mode. Mimi är även grundare till skönhetssalongen och hårvårdsmärket Ma Mane. Här kommer 5 snabba med Mimi Höglin:

HUR SER DIN MORGONRUTIN UT?

Uppstigning vid 6.10 och då har redan barnen varit vakna ett tag. Varje morgon kokar jag havregrynsgröt till dom och jag dricker starkt svart kaffe. Sedan kör alltid min sambo barnen till förskolan medan jag fixar i ordning med inför dagen som antingen startar med datorjobb/redigering/möte eller inspelning.

DU FÅR BARA ÄTA EN RÄTT FÖR RESTEN AV LIVET – VILKEN BLIR DET?

Svårt alltså… Men jag skulle säga tacos, det tröttnar jag aldrig på. Eller allt grillat. Eller smashburgers. Haha.

VAD VAR DET SENASTE DU SHOPPADE?

Sommarkläder till barnen.

VILKET ÄR DITT STJÄRNTECKEN, KAN DU IDENTIFIERA DIG MED DEN?

Lejon och jag är ett lejon ut i fingerspetsarna. Stark/eldig personlighet och envis. Även alla mina barn är lejon så vi är som en enda stor flock här hemma, plus Fredrik som är vädur på sidan.

VILKEN ÄR DIN GO-TO OUTFIT?

Ribbade träningstights, crop top och en stor linne skjorta.

Mimi Höglin

Bildkälla: @mimihoglin

Följ Mimi på instagram här / Följ Mimi på TikTok här / Följ Mimi på YouTube här

Läs fler 5 snabba med här!