5 snabba med Nina Glimsell

Bildkälla: @ninaglimsell

Det är dags för FORNI’s återkommande artikelserie ”5-snabba med” och denna gång välkomnar vi Nina Glimsell! Nina är 28 år och bor tillsammans med sin sambo och sonen Phoenix utanför Göteborg. Nina är realitystjärnan som nu främst arbetar med sina sociala kanaler där hon delar med sig av sin vardag på ett inspirerande och genuint sätt. Hennes följare får ta del av allt från mode och skönhet till härliga stunder från mamma-livet! Här kommer 5 snabba med Nina Glimsell:

HUR SER DIN MORGONRUTIN UT?

Jag vaknar alltid vid 6-tiden när Phoenix vaknar. Då går jag upp med honom, fixar en flaska ersättning och sätter på Nyhetsmorgon. Phoenix sitter i mitt knä med flaskan och så tittar vi på Nyhetsmorgon tillsammans samtidigt som vi pratar med mina systrar och mamma på FaceTime – varje morgon och alltid lika mysigt!

DU FÅR BARA ÄTA EN RÄTT FÖR RESTEN AV LIVET – VILKEN BLIR DET?

Min pasta-pesto sallad! Pasta, pesto, créme fraiche, gurka, tomat, röd paprika, rödlök, grönt äpple, smulad fetaost, salt och peppar, blanda! SÅ GOTT!

VAD VAR DET SENASTE DU SHOPPADE?

Djerf Avenue morgonrock ”Dream Cake”.

VILKET ÄR DITT STJÄRNTECKEN, KAN DU IDENTIFIERA DIG MED DEN?

Jag fyller år 20 april och det har alltid stått olika i olika tidningar sen jag var liten – ibland står det att jag är vädur och ibland oxe. Så jag är i mitten men jag känner verkligen igen mig i båda. Jag är envis och gillar att styra och bestämma som en vädur men jag älskar också trygghet, är lojal mot min partner, älskar familjelivet och speciellt mitt hem, min trygghet, vill helst inte lämna hemmet, precis som en oxe.

VILKEN ÄR DIN GO-TO OUTFIT?

Efter jag fick Phoenix så är det svarta tights, höga sport strumpor, Axel Arigato Marathon Runner och min svarta fleecetröja från Nicki Studios. Då känner jag mig bekväm och samtidigt ändå liiiite fräsch!

Nina Glimsell
Bildkälla: @ninaglimsell

Följ Nina på instagram här /  Följ Nina på TikTok här / Följ Nina på YouTube här

Läs fler 5 snabba med här!