5 snabba med Rebecka Flinkfelt

Vi presenterar stolt ett nytt koncept på FORNI, nämligen ”5 snabba med” där vi bjuder in influencers som får svara på fem snabba, roliga frågor om sig själva. Ett sätt för er att lära känna profilerna på ett annat sätt än vad ni kanske vanligtvis brukar.

Veckans profil är Rebecka Flinkfelt! Rebecka är bosatt i Stockholm och driver sin instagram där hon inspirerar med sin snygga stil och fina bilder. Här är fem snabba med Rebecka Flinkfelt:

Hur ser din morgonrutin ut? 

Jag är en riktig morgonperson och ser alltid till att fylla min morgon med sånt som får mig att må riktigt bra innan dagen drar igång! Mina mornar börjar alltid med min hudvårdsrutin. Det är viktigt för mig att känna mig fräsch innan jag gör någonting annat. Efter det är det dags för en promenad med min hund, det är alltid lika skönt med frisk luft och förhoppningsvis lite solljus. När vi kommer hem igen kokar jag dagens första kopp kaffe, den bästa enligt mig och förbereder därefter en riktigt god frukost. För mig är det morgonens höjdpunkt och det som får mig att längta efter att vakna. Om jag har en ledig dag kollar jag gärna samtidigt på någon serie eller ett klipp på Youtube, annars drar jag direkt igång med mail och annat jobb som behöver göras. Så brukar min morgon se ut!

Du får bara äta en rätt för resten av livet – vilken blir det? 

Jag älskar allting som har med frukost att göra och kan enkelt äta det till alla dagens måltider. Om jag ska välja en favorit är det definitivt smoothie bowls i alla olika smaker och toppings!

Vad var det senaste du shoppade? 

Mitt senaste köp var ett par nya sneakers. Det bästa vårtecknet enligt mig och nu ser jag verkligen fram emot att lägga undan vintergarderoben!

Vilket är ditt stjärntecken, kan du identifiera dig med den?

Jag är född i vågens tecken. Vågen är ett kärlekens tecken som bland annat strävar efter harmoni, rättvisa och balans. Man har styrkor som en social förmåga och ett öga för det estetiska, men även svagheter som att vara obeslutsam, långsint och konflikträdd. Jag har länge varit kluven om jag trott på stjärntecken, men ju mer jag läst om mitt desto mer känner jag igen mig.

Vilken är din go-to outfit?

Hur mycket jag än älskar att bära mer speciella och färgglada plagg så är jag rätt enkel av mig och strävar efter att känna mig bekväm. En typisk outfit för mig är ett par långa raka jeans, helst med en slit längst ner, tillsammans med en oversized sweatshirt eller en långärmad stickad tröja. Smycken är nog den viktigaste delen av min outfit som gör det där extra, jag bär helst lager på lager och många ringar. Till det har jag sneakers och lägger till en liten väska som sista detalj!

Följ Rebecka på instagram här / Läs fler 5 snabba med här.