5 snabba med Sara ’Songbird’ Linderholm

Bildkälla: @sarasongbird

Veckans profil i artikelserien ”5 snabba med” är magiska Sara Linderholm! Sara är i sociala medier mest känd under namnet Sara Songbird och vi kan hitta henne på både Youtube, TikTok och Instagram. Hennes sociala kanaler är fyllda med härligt och inspirerande innehåll där öppenhet, genuinitet och kärlek får ta stor plats – vilket är fantastiskt! Här kommer fem snabba med Sara ’Songbird’ Linderholm:

Hur ser din morgonrutin ut?

Min morgonrutin finns typ inte, haha! Jag vaknar inte innan 10 om jag inte måste. Men jag brukar bli väckt av min flickvän varje dag med en puss på munnen när hon ska åka till jobbet. Är hon kvar hemma fixar hon en kopp kaffe som jag vaknar upp till. Det är riktigt lyxigt. Sedan brukar jag fixa i ordning något att äta, svara på mail och ta en dusch. Nu när sommaren närmar sig är jag också mycket ute på balkongen och njuter av solen.

Du får bara äta en rätt för resten av livet – vilken blir det?

OJ, vad svårt! Men jag har en riktig besatthet av dumplings, så det får väl bli det då! Det kan man ju egentligen fylla med vad som helst så det känns som en smart grej att välja.

Vad var det senaste du shoppade?

Det senaste jag köpte var nytt pynt till balkongen. Ett insynsskydd, nya dynor till stolarna och solcellslampor. Det blev så fint!

Vilket är ditt stjärntecken, kan du identifiera dig med den?

Jag är fisk i solen, oxe i månen och skytt i rising. Så det är mycket känslor i alla de olika stjärntecknen – vilket är väldigt on brand för mig. Jag är väldigt känslostyrd och långsint, haha. Men snäll, jag är jättesnäll och alla jag träffar säger att de älskar alla som är fiskar. Så det är kul!

Vilken är din go-to outfit?

Min go-to outfit nu för tiden är ett par statement-jeans och en croptop. Tycker det är så snyggt!

Sara Songbird

Bildkälla: @sarasongbird

Följ Sara på Instagram här / Följ Sara på TikTok här / Följ Sara på YouTube här

Läs fler 5 snabba med här!