5 snabba med Stina Qvarforth

Vi presenterar stolt ett nytt koncept på FORNI, nämligen ”5 snabba med” där vi bjuder in influencers som får svara på fem snabba, roliga frågor om sig själva. Ett sätt för er att lära känna profilerna på ett annat sätt än vad ni kanske vanligtvis brukar.

Veckans profil är Stina Qvarforth. Stina är från Stockholm och driver sin instagram med inspirerande bilder från stil och vardag. Hon driver även en blogg tillsammans med sin syster. Här är fem snabba med Stina Qvarforth:

Hur ser din morgonrutin ut? 

Jag börjar med att snooza minst en halvtimme! Alarmet går alltid 06.30 men jag rullar inte ut ur sängen förens 07.00. Första prio är hudvårdsrutinen. Sedan försöker jag alltid multitaska för att vinna tid. Jag gör gröt och matcha-te medan jag springer fram och tillbaka till badrummet för att sminka mig. Sedan tar jag med mig frukosten till sängen där min kille ligger och tillsammans äter vi frukost i sängen. Sedan måste jag kila iväg och kastar på mig en outfit jag planerat morgonen innan. På helgerna sover jag helst ut!

Du får bara äta en rätt för resten av livet – vilken blir det? 

Jag kommer låta som världens tråkigaste person men potatis med linsgryta har alltid varit en kärlek i livet. Koka potatisen och ha massa (vegan)smör och salt på. Linsgrytan är helst gjort på röda linser och har en del chili i sig! Sedan toppa med massa koriander och lime.

Vad var det senaste du shoppade? 

En gua sha för att massera ansiktet med!

Vilket är ditt stjärntecken, kan du identifiera dig med den?

Jag är en stenbock, född 11 januari 1997. Om jag ska vara helt ärlig så har jag inte stenkoll på stjärntecken men när jag läser mina horoskop tycker jag alltid att det stämmer in (som alla gör för det ofta är så generellt haha!). Klok, trygg, jordnära, lojal, karismatisk och målorienterad säger dom ju att stenbockar ska vara – det är något jag hoppas att jag kan vara!

Vilken är din go-to outfit?

Hel-svart från topp till tå förutom några coola sneakers till. Kan aldrig gå fel!

Läs Stinas blogg här / Följ Stina på instagram här / Läs fler 5 snabba med här.