5 snabba med Victoria Svensson

Bildkälla: @victoriasvenssonn

Victoria Svensson har blivit DIY-drottningen med hela svenska folket och delar på sina sociala kanaler med sig av magiskt innehåll där det främsta fokuset är inredning. Förutom härliga DIY’s delar hon även med sig av fantastiska loppis-fynd, makeovers och pyssel – så gå in på hennes kanaler och låt dig inspireras! Här kommer fem snabba med Victoria Svensson:

HUR SER DIN MORGONRUTIN UT? 

Åh jag är verkligen en riktig morgonmänniska! Jag går upp strax efter 6, äter en frukt samtidigt som jag betar av lite datorjobb direkt på morgonkvisten. Därefter beger jag mig antingen ut på en löprunda alternativt tar cykeln till gymmet. Jag personligen får så mycket energi och som en boost till resten av dagen om jag tränar på morgonen. Därefter kommer jag hem, tar en dusch, äter frukost och kör sen igång arbetsdagen på riktigt.

DU FÅR BARA ÄTA EN RÄTT FÖR RESTEN AV LIVET – VILKEN BLIR DET? 

Oj vad svårt.. Jag är ju en riktig sucker för somrig kycklingsallad med tomat, rödlök, fetaost och vattenmelon. Det äter jag redan lite för ofta haha, så det skulle vara den!!

VAD VAR DET SENASTE DU SHOPPADE?

Jag var på loppisrunda och lyckades fynda med mig 2 fina lampfötter hem som framöver skall få sig en liten makeover är tanken.

VILKET ÄR DITT STJÄRNTECKEN, KAN DU IDENTIFIERA DIG MED DET?

Jag är vattuman. Jag är inte jätte insatt i just stjärntecken men när jag läser lite mer om mitt så inser jag ju att ja, vattumannen är ju verkligen jag, speciellt i mitt arbete: Kreativ och uppfinningsrik med många idéer.

 VILKEN ÄR DIN GO-TO OUTFIT?

Ljusa jeans och en vit oversized, prasslig skjorta tillsammans med ett par vita sneakers och är det lite kyligt så slänger vi över en beige oversized kavaj. ÄLSKAR oversized!Victoria Svensson

Bildkälla: @victoriasvenssonn

Följ Victoria på Instagram här / Följ Victoria på TikTok här / Gå till Victorias hemsida här

Läs fler 5 snabba med här!