Vad vi älskade på internet förra veckan

Måndag och dags för FORNI Favorites, en serie där vi samlar det bästa från Internet och veckan som varit. Det är viktiga, roliga och onödiga ämnen.

Veckans snackisar

Glossier ger tillbaka

Vi har sett många företag som valt att stötta sjukvården i dessa svåra tider. De skänker mat, desinfektionsmedel och pengar – men jag har inte sett så många som väljer att skänka skönhetsprodukter. Smart nog tog vår allas favoritmärke Glossier tag i den saken och skänkte allt ifrån handkräm till facemists och läppbalsam till vårdpersonalen. Beauty never sleeps!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Glossier (@glossier)

Det svenska kungahuset ur ett nytt perspektiv

Ibland är det svårt att se det fina man har runt omkring sig, och det är precis så jag har sett på Sveriges kungahus. Inte riktigt reflekterat över att dem skulle vara något speciellt. Men vilken ögonöppnare jag fick av att läsa om vårt fina, otroliga kungahus i Vogue. Det gav verkligen perspektiv på allt fint dom gör och hur stolta vi borde vara över den familjen!

Läs hela artikel här!

förra veckan

Missa inte

Vinn en plats på Vänner-återförening

First thing first – det kommer ett nytt specialavsnitt av Vänner! Detta skulle egentligen ha släppts i maj, men inspelningen har skjutits upp på grund utav Covid19. Dock sätter vänner-gänget ett ordentligt plåster på såren genom att lotta ut platser till deras privata återförening!

In och tävla här!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Whitney Port gör det igen

“I love my husband, but parents fight.” Bara rubriken på Whitneys nya video är genialisk, i klippet berättar Whitney och hennes man om ett gräl de haft och hur dom försöker ta sig runt det. De båda återberättar händelsen i sina egna ord, och igenkänningsfaktorn är hög, även för mig som inte har barn. Se den!

Se hela videon här!

Twilight Memes

Buzzfeed och Louise har gjort det igen! Buzzfeed har lyckats göra en till otrolig lista, denna gången på roliga Twilight-memes. Enjoy!

Läs hela listan här!

förra veckan

Vykort från hemmet

Vogue gjorde jobbet och frågade sitt breda kontaktnät av konstnärer, designers, fotografer, modeller och kändisar om de kunde göra små vykort av hur deras liv sett ut de senaste veckorna. Resultatet blev inte suddiga bilder i pyjamas utan snarare en kreativ överdos.

Se alla vykort här!

förra veckan

“Dead To Me” är tillbaka på Netflix

Den väldigt hyllade serien Dead to me kommer nu med en andra säsong! Jag är långsam på bollen och har inte sett säsong ett ännu, men efter denna trailern så kommer jag att börja se de första avsnitten redan ikväll!