Karriärguiden: Att förhålla sig till mål

Hur förhåller ni er till mål? Jag har alltid varit en person med mycket drömmar. Att drömma stort är för mig en drivkraft. Jag kan nästan skratta lite åt mig själv när jag tänker på alla de listor som jag skrivit genom åren om mål som ska uppfyllas. De har varit långa, och förhoppningarna stora.

I Michaelas onlinekurs, Karriärguiden, skriver hon såhär:

Målet med målet är inte alltid att du ska nå just det. Utan kanske att du ska våga kasta dig ut mot något som är viktigt för dig – oavsett var du slutar upp någonstans. Att drömma och ha målsättningar för ens karriär hjälper en i visualiseringen, vilket är en viktig del för att komma dit man vill: att våga föreställa sig att man har just det man drömmer om.

Jag tror någonstans att människan har ett behov av att drömma stort. Och jag tror att drömmar och mål handlar om just det – en drivkraft som kommer att ta dig dit du vill vara. En betydande del i att driva livet, och dig själv, framåt. Att förverkliga drömmar och uppnå mål för att ge dig själv den tillvaron som du vill ha.

Karriärguiden

I Karriärguiden har jag lärt mig otroligt mycket om hur jag ska förhålla mig till mina mål, hur jag sätter dem och hur jag når dem. Om du dig redo för nästa steg i din karriär, måste du klicka hem Karriärguiden. Oavsett om det handlar om att byta jobb, landa en drömposition på ditt nuvarande jobb eller sätta nya mål.

Kursen är en guide för dig som vill göra en förändring i din karriär! För dig som vill åstadkomma något och känna dig stolt över dina prestationer – oavsett vilken riktning just din karriär tar. När du är gammal och skruttig kanske du vill titta tillbaka på ditt liv, sträcka på dig några centimeter extra och känna att ”Fan, vad bra jag gjorde det ändå, livet”. Den här kursen är för dig som vill växa men inte riktigt vet åt vilket håll.

Karriärguiden hjälper dig ta reda på vad du vill med ditt liv och din karriär, vad som är viktigt för dig, hur du når dina mål och tar dig dit du vill. Klicka här för att komma dit!

*

Vill du läsa mer om karriär på FORNI? Klicka här!