10 produkter jag använder varje dag

Det här inlägget innehåller annonslänkar

En av mina favoritsaker online är att få höra vilka deras favoritprodukter är – alltså deras riktiga favoritprodukter. De produkter som används nästintill varje dag och personen köpt om varje gång flaskan tar slut.

Nu när jag är gravid har jag börjat “boa in mig”, som det så fint heter. Det innebär att jag verkar vilja förbereda mitt hem för ankomst av en bebis – jag organiserar och rensar bland hyllor nästan varje dag. Med det sagt: jag har börjat lista vilka produkter jag faktiskt älskar och har använt nästan varje dag 2020 (och ännu längre).

Så jag skrev ner dem! Kanske kan du hitta en ny favorit för dig att prova här:

1. Apple Watch:

Verkligen inte ett *måste* men fan vad jag älskar min klocka. Vet att många tycker det ser lite töntigt ut att ha en men jag älskar min, speciellt med mitt guldiga band – då matchar den med mina ringar. Utöver snygghet har den hjälpt mig dra ner på skärmtiden på min telefon OCH peppar mig att promenera mer. (Tips: Just nu har de nästan 2000 kronor rabatt på Series 4-klockan hos MediaMarkt – den är nämligen en utgående produkt pga av Series 5. Men de båda är så lika att jag alltid rekommenderar att köpa 4:an om det går.)

2. MAC Prime Fix (glow):

Älskar finishen den här ger. Mitt smink sitter hela dagen och ser faktiskt riktigt återfuktat ut.

3. BareMinerals Complexion Rescue:

Är ni trötta på mitt tjat om den här ännu? Känns som att jag nämner den i varenda FORNI-artikel. Men har haft den i princip varje dag i fem års tid. SPF och fin, lätt täckning.

4. Hårsnodd i gummi:

Om du inte har provat dessa ännu är det dags. Håret sitter som berget och som fördel för de med tunnare hår: hästsvanen ser nämligen fylligare ut.

5. NARS – Ashes to Ashes ögonskugga:

Jag har lovordat den här både på min Instagram och när jag recenserade NARS smink här på FORNI. Jag ÄLSKAR den här ögonskuggan!! Kan användas både dag och kväll, beroende på hur många lager du lägger på. Snyggt, kallt skimmer.

6. Xlash Xbrow Gel:

Ett pressprov till kontoret som blev en vardagsfavorit. Det är en genomskinlig gel, bra storlek på borste för att verkligen borsta UPP brynen och håller hela dagen. Använder den antingen i kombo med ögonbrynspenna eller på egen hand när jag inte orkar något annat.

7. Wonderbrush:

Det var @hairtalkbyemelie som tipsade mig om den här borsten! Supersnäll och bra för tovigt hår.

8. Glossier – Lash Slick:

Inte den starkaste när det kommer till volym MEN mascaran så otroligt enkel att tvätta bort på kvällen att det har blivit min go-to. Haha, latmask. Den är också väldigt bra på att separera fransarna!

9. FOREO – Issa tandborste:

Helt ärligt, mitt tandkött mår så mycket bättre sedan jag började använda den här förra året. Enligt FOREO är det tack vare silikonet som omsluter stråna.

10. Hairwrap:

ALLA borde ha en hairwrap ❤️  Kostar typ 70 kronor och finns på varje apotek vad jag har sett. Min mamma köpte min första hairwrap till mig som tonåring, hon var så trött på att jag alltid använde två handdukar efter duschen – en för håret och en för kroppen. När jag sedan flyttade hemifrån förstod jag hur gärna man inte tvättar mer handdukar än nödvändigt.

*
Vill du läsa om mer om våra favoritprodukter? Klicka här!