SHOPPA ARTIKEL

Vilket smink från NARS är mest värt pengarna?

Den här artikeln innehåller annonslänkar

Louise har provat smink igen! Den här gången har jag testat olika produkter från NARS under två månaders tid, för att berätta för dig vilka produkter som är mest värda att lägga dina pengar på. Det är ett litet dyrare märke, och allt går inte hem men jag hittade faktiskt en produkt jag vet att jag kommer köpa om och om igen tills jag dör eller de (*knackar aggressivt i trä*) avbryter produktionen. Kika längst ner för att se vilken och om jag tycker resultatet är värt pengarna.

Instant Line & Pore Perfector

⭐️⭐️⭐️⭐️ På grund av mina många ansiktsuttryck är några av mina fina linjer inte lika... fina som de andra, så foundation och concealer lägger sig lätt. Det här lilla stiftet fungerar som ett slags Tipp-Ex över dem. Superbra produkt om du har vissa skrattspår som behöver lite extra kärlek.
310 kr från NARS
Köp

Radiant Creamy Concealer

⭐️⭐️⭐️⭐️ En concealer som fungerar både för blemmor, färgförändringar och mörka ringar under ögonen. Den är av en tjockare konsistens, så använd en beauty sponge eller borste för att applicera. Riktigt bra! Jag använder Sephoras borste i nummer 57, Airbrush Concealer under ögonen, och en beauty sponge från Real Techniques för blemmor.  
345 kr från NARS
Köp

Natural Radiant Longwear Foundation

⭐️⭐️⭐️ En trögflytande foundation som täcker bra och en liten mängd räcker väldigt långt. Om du har torr hy skulle jag rekommendera att applicera primer först, och sen blanda denna foundation med en ansiktsolja, så att den blir mer återfuktande. Den ger en väldigt fin finish men kan bli lite knastrig vid torra partier.
485 kr från NARS
Köp

Radiant foundation och concealer som bas, Orgasm på kinderna och Ashes to Ashes på ögonlocken.

Rouge i Orgasm

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️  Min absoluta favoritblush! Det är ingen chock att Orgasm är en sådan klassiker bland NARS-produkter! Förutom den klockrena färgen är rouget väldigt medgörligt - det smälter in i huden och är lätt att jobba med. När det kommer till rouge ligger den här med på topp (delad plats med Benefits Rockateur). Helt klart värt pengarna.
340 kr från NARS
Köp

Multi-use Face Palette

⭐️⭐️⭐️ Magiska färger att lägga på ögon och kinder. Jag har nog aldrig fått så många komplimanger som när jag kombinerade de fyra ögonskuggorna i en look. Färgerna är högt pigmenterade men lätta att blanda tillsammans. Highlightern och bronzern imponerade inte lika mycket, men de gör sitt jobb. Paletten hade fått fler stjärnor om den bara innehöll ögonskuggorna till ett billigare pris.
645 kr från NARS
Köp

High-Pigment Longwear Eyeliner

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Den är krämig, pigmenterad och kan användas både som eyeliner med vinge eller kajalpenna med utsuddade kanter. Färgerna är magiska - vet inte riktigt vad mer jag ska säga. Full pott, NARS. Min favorit är den blå-gröna färgen Night Porter, se bild nedan!
290 kr från NARS
Köp

Winged eyeliner med kajalpennan i färgen Night Porter, ögonskuggan är bronzern från Multi-use-paletten.

Audacious Mascara

⭐️ Den här tyckte jag inte alls om. Borsten känns hård mot fransarna och jag får ingen längd, istället känns mina ögonfransar kortare och stubbigare än vanligt. Jag var osäker på om det är något jag missade, för medelbetyg på produkten på Sephora.se är 3.6 — så jag bad min kollega Amanda prova den: den fick en stjärna av henne också. Så om du är sugen, be om att få ett prov först.
270 kr från NARS
Köp

Eyeshadow Single i Ashes to Ashes

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️+ Nej men hörni, om jag ska ha en ögonskugga resten av mitt liv tror jag att det är den här. Jag har färgen Ashes to Ashes och det går att lägga ett lager till vardags, eller bygga upp fler och sota för att markera. Formulan är lätt att blanda med annat och jag tycker inte den rör sig under dagen, även om jag inte har primer under.
240 kr från NARS
Köp

Velvet Matt Lip Pencil

⭐️⭐️⭐️⭐️ Läppstift och läppenna i ett, du får precisionen av en penna men formulan av ett läppstift. Den håller länge men kan tappa färg när du äter eller kysser någon — fördelen är att den försvinner snyggt. 👀 Den går över till någon slags lip tint vilket ser minst lika bra ut. Kan varmt rekommendera!
310 kr från NARS
Köp

Här i Matt Velvet Lip Pencil i färgen Dragon Girl

För att summera

Jag vet att det är många stjärnor i den här recensionen men NARS gör verkligen ett bra jobb. Det är dyrt men till skillnad från många andra varumärken känns det inte som att jag betalar för “namnet” eller “paketeringen”, utan den faktiska pigmenteringen och formulan. Det är helt enkelt högkvalitativt smink. Om du ska välja en produkt från NARS skulle jag rekommendera på någon av deras ögonskuggor, för det är där de verkligen briljerar.

Det är också viktigt att veta att NARS inte cruelty-free, då de säljer sina produkter i Kina. Där måste man enligt lag måste testa på djur för att få synas på marknaden. Om du är ute efter liknande kvalité på produkter men vill hålla dig till snällare smink rekommenderar jag Hourglass.