50 grymma julklappstips till alla män i ditt liv

Bild:Unsplash
Artikeln innehåller annonslänkar

Vi närmar oss dagen med stort D (eller kanske stort J…) – julafton! Dagen då vi gärna vill briljera framför våra nära och kära med fina och genomtänkta klappar. Det kan ju vara den härligaste känslan som finns att få ge bort något riktigt fint till någon man tycker om. Tiden innan man väl sitter där med klappen i handen kan dock vara en riktigt stressig tid. Jag tror inte att jag är ensam om att skjuta på julklappshandlandet (är det ens ett ord?) och tänka att det finns gott om tid, helt plötsligt var det två dagar kvar till julafton. För att underlätta lite i julklapps-stressen bjuder vi på massor av julklappstips för alla typer av män – den mysiga, den trendiga, den sportiga, han som älskar tech och till han som redan har allt. Till din älskling, bror, pappa eller annan kär man i ditt liv.

Viktigt att komma ihåg är att den dyraste klappen är inte alltid den bästa utan de finaste paketen är de som är personliga och genomtänkta och på något sätt visar att man uppskattar den personen.

Till den trendiga

julklappstips

1. Grooming kit  / 2. Tröja / 3. Korthållare4. Skor / 5. Table book  / 6. Whiskey Karaff

Vi alla känner personen som är extra brydd, som älskar fina saker. Dessa är svåra personer att köpa present till men ett tips kan vara att hålla det simpelt. Till exempel kan ett julklappstips vara en stilig helt svart korthållare, den går inte att bli missnöjd med. Annars tror jag att de flesta män gillar tanken av en glaskaraff med whiskey framme. Då kan du dessutom ge bort tillhörande glas nästa år!

Till den sportiga 

julklappstips

1. Shorts  / 2. Väst / 3. Ryggsäck / 4. Vattenflaska / 5. Padelrack / 6. Keps / 7. Stretch band

Behöver du julklappstips till han som alltid är på språng, älskar att hitta på äventyr och konstant prövar nya sporter? Då skulle jag säga att allt ovan går hem, jag vet också av erfarenheter att dessa personer är de som sliter på prylarna, så nytt av sånt de redan har uppskattas alltid!

Till den mysiga 

julklappstips

1. Tofflor / 2. Halsduk / 3. Kashmir tröja / 4. Ögonmask / 5. Handkräm / 6. Badrock/ 7. Goda Grejer-Kokbok 

Till killen som älskar att mysa runt hemma eller faktiskt till alla män därute som just nu spenderar ovanligt mycket tid i hemmet är dessa saker perfekta. En kokbok kan ju vara den optimala presenten för att kick-starta en ny hobby och som du kanske till och med kan få njuta av senare.

Till den som har allt 

1. Lyxiga kaffebönor / 2. Gravera vinglas  / 3. Unicef nödpaket / 4. Sanning eller konsekvens  / 5. Playstation 5 / 6. Skyline Chess 

Kanske den svåraste presenten av de alla, till han som redan har allt. Här gäller det att tänka till ordentligt. Extra lyxiga kaffebönor med någon annorlunda smak kan vara en sak han kan komma att uppskatta som han inte tänkt på själv. Vad som helst som kan graveras och göra personlig är en present som inte behöver kosta så mycket men som visar att man gjort det där lilla extra. Kommer du absolut inte på något denna person behöver eller kan tänkas önska sig? Då tror jag att den personen uppskattar om du ger gåvan vidare till välgörenhet.

Till den som älskar tech 

1. Robotdammsugare  / 2. Wifi-speaker /3. Wireless charger /4. Digital fotoram / 5. Polaroid kamera  / 6. Hörlurar7. Iphone skal 

Jag tror att de allra flesta uppskattar teknik-prylar som kan underlätta eller göra vår vardag lite roligare. Jag vet iallafall många män i mitt liv som skulle göra vad som helst för en robotdammsugare. Eller varför inte en digital fotoram, perfekt att kunna byta bild då och då nu när vi tar så extremt mycket bilder. Till en äldre släkting kanske en polaroid kamera är ett bra alternativ?

*

Behöver du julklappstips till kvinnor, klicka här!