SHOPPA ARTIKEL

6 böcker om personlig utveckling som du måste läsa i vinter

Artikeln innehåller annonslänkar

*

Vintern är världens bästa tid för att läsa böcker om personlig utveckling. Allt går lite långsammare på vintern, de sociala tillställningarna är inte lika hetsiga som under sommaren, och därför får du tid att verkligen blicka inåt. Vem är du och vem vill du vara? Jag har läst sex olika böcker om personlig utveckling som har lärt mig helt sjukt mycket om mig själv. Så vem är jag, om jag inte tipsar vidare om dessa livsomvälvande böcker? Här kommer de – sex böcker som kanske förändrar ditt liv!

1. The Universe has your back (Lita till din inre kraft på svenska)

Den här bästsäljaren av Gabriella Bernstien har blivit hyllad av kvinnor världen över. Oprah kallar Gabbi för ”den nya tidens andliga ledare” och jag hör henne. Gabbi öppnar upp till ett universum som många av oss glömmer bort finns – den spirituella världen som existerar både överallt omkring oss men också ständigt inuti oss. Jag fick med mig några viktiga påminnelser från den här boken. Viktigast av allt? ”Universum ger dig bara de utmaningar som du kan hantera”. En fin påminnelse när livet känns alldeles för tungt.

Lita till din inre kraft

178 kr från Gabrielle Bernstein
Köp

2. Våga vara operfekt

Jag läste den här boken under min utbrändhet och den gav mig en oväntad acceptans gentemot mig själv. Den är fylld av hög igenkänningsfaktor och skriven med glimten i ögat – utan att någonsin tappa allvaret. Brené Brown som har skrivit boken sätter huvudet på spiken när det kommer till att leva med skam, varför vi människor är fyllda av så mycket skam och hur vi lär oss älska oss själva. En måste-bok för alla!

Våga vara operfekt

54 kr från Brené Brown
Köp

3. Livsstilsbibeln – så skapar du din drömvardag

En riktigt peppig bok av mina fina vänner Josefin Dahlberg och Vanja Wikström. Den här boken är ljuvlig för oss som alltid älskat att rita moodboards, fylla i listor och drömma stort. Här får vi enkel guidning till en peppigare vardag – något alla svenskar behöver såhär under vintern!

Livsstilsbibeln

198 från Josefin Dahlberg & Vanja Wikström
Köp

4. The magic of not giving a f*ck

Världens härligaste bok om att bara sluta bry sig så jävla mycket. VARFÖR bryr vi oss egentligen så mycket om precis allt, även sånt vi inte kan påverka eller som spelar så stor roll? Den här boken är en skämtsam påminnelse om att ta hand om oss själva. Med glimten i ögat sträcker man på sig lite mer efter att ha läst den här boken.

The magic of not giving a f*ck

90 kr från Sarah Knight
Köp

5. Hemligheten – från ögonkast till varaktig relation

Den här boken förändrade mitt liv. Först trodde jag att det var en bok om att hitta rätt i relationsdjungeln vilket gjorde mig tveksam eftersom jag redan var i en trygg relation. Men så påbörjade jag läsningen ändå och blev helt blown away – en så fantastisk bok om varför vi människor fungerar som vi gör.

Hemligheten

214 kr från Dan Josefsson
Köp

6. Healing Yoga

En bok om helandets kraft i kombination till yoga. När man befinner sig i sorg kan det vara svårt att veta hur man ska göra för att läka. Den här boken tar dig igenom olika vägar som du kan använda dig av för att läka från det du har tagit dig igenom, eller går igenom just nu. Jennie Liljefors som har skrivit boken är min yogalärare sen många år tillbaka och hennes ord i boken känns som en lång, varm och moderlig kram. En fin present till dig själv eller någon i din närhet som behöver healing.

Healing Yoga

223 kr från Jennie Liljefors
Köp