SHOPPA ARTIKEL

Sommarläsning: Sju boktips om personlig utveckling

Shoppen i den här artikeln innehåller annonslänkar
Bild: @mvb

Alla ni som läser böcker under våren räcker upp en hand!

Inte så många?

Nä, jag anade väl det.

De flesta har inte (eller rättare sagt, tar sig inte) tiden till att läsa böcker när jobbsäsongen är som mest hektisk. Det är fullt förståeligt för det finns annat på agendan som kan kännas viktigare just då. Men sen kommer de där lata sommardagarna och då har vi plötsligt tid för läsningen igen. Inspirationen kommer tillbaka och suget efter en bok kommer smygandes.

Ur ”Glad” av Fearne Cotton

Personligen föredrar jag att blanda upp min skönlitterära läsning med böcker som jag får ut någonting av. Jag älskar böcker inom temat personlig utveckling och under sommaren när jag tar mig tiden till semester, kan jag känna i hela kroppen hur mycket jag vill växa som människa. Det är en underbar känsla som jag försöker ta tillvara på genom att läsa inspirerande böcker om just personlig utveckling.

Här kommer sju boktips om personlig utveckling som jag varmt kan rekommendera till den som vill växa lite i sommar!

Våga vara operfekt

Jobba smartare, bli snyggare, leva bättre och mer hälsosamt. Många av oss tror att det är vägen till ett lyckligare liv. Om du tappat känslan av att vara värdefull kan du börja bygga upp den. Öva dig i mod, gemenskap och medkänsla och lev helhjärtat. Du kommer snart att upptäcka att ditt helt ofullkomliga liv kan vara en gåva både till dig själv och till andra. Brown ger oss tio vägvisare på vägen dit.
54 kr från Brené Brown
Köp

The magic of not giving a f*ck

Hur du slutar lägga tid du inte har på folk du inte  gillar och på saker du inte vill göra. En käftsmäll för  alla överpresterande. Är du sönderstressad, överbokad och utled på att vara alla andra  till lags men inte dig själv? Då är det dags att sluta giving a f *ck.
54 kr från Sarah Knight
Köp

Lita till din inre kraft

Hon har kallats vår tids nya guru och hyllas av Oprah och hundratusentals andra följare i både tv, radio och i sociala medier. I den här boken visar hon hur vi med konkreta tankesätt kan lära oss släppa blockeringar och ta kontrollen över våra egna liv.
198 kr från Gabrielle Bernstein
Köp

The Power of Now

Den bästsäljande självhjälpsboken av sin generation - som nu har sålt över en miljon exemplar i Storbritannien ensam. Eckhart Tolle demonstrerar hur man ska leva ett hälsosammare och lyckligare liv genom att leva i nuet. För att göra resan till Kraften av Nu måste vi lämna vårt analytiska sinne och dess falska skapade jag, egot, bakom.
133 kr från Eckhart Tolle
Köp

Glad : finn lycka i vardagen och släpp kraven på perfektion

Din nyckel till ett mer glädjefyllt liv!  Att hitta lyckan handlar inte om att bestiga några enorma mentala berg, utan om små steg som gör stor skillnad. En lättillgänglig och inspirerande guide för dig som vill låsa upp nyckeln till ditt inre välmående.
116 kr från Fearne Cotton
Köp

Love Warrior

Love Warrior är en omvälvande livshistoria om otrohet, kärlek och svek, men också en berättelse om läkande och om att hjälpa sig själv genom en personlig kris.
55 kr från Glennon Doyle
Köp

Vem gråter vid din grav?

Den dag då livet tar slut ska man inte sörja över döden. Vi ska leva våra liv på ett sådant sätt att de som gråter vid graven är de andra, de som är kvar och att vi själva känner glädje över att vi levt ett storslaget liv. Vem gråter vid din grav? är en praktisk vägledning i konsten att leva, med 101 förslag till lösningar på livets olika områden. Liksom i Sharmas tidigare böcker är råden jordnära och förnuftiga.
158 kr från Robin Sharma
Köp