Därför älskar vi sensommaren

Äntligen är det tillräckligt varmt för att bada
Sverige är ju inte känt för att bjuda på varma badtemperaturer, men efter en hel månad med sol är det äntligen behagligt att ta sig en simtur. Och få saker ger oss så mycket sommarkänslor som att bada i Sverige! Har du ett badställe nära dig – lyckos. Passa på att ta en simtur på morgonen, eller kanske efter middagen?

Ljumna grillkvällar
I takt med att vänner och familj återvänder från semester drar vi gärna ihop en eller flera grillkvällar per vecka. Njut på altanen, innergården eller balkongen och njut till max – det är sådana kvällar vi får tänka tillbaka på när det är snöstorm och minusgrader ute.

Huden är (förhoppningsvis) fint solkysst
Eller så har man en konstig bränna från mindre solvänliga plagg… Även om vi helst håller oss i skuggan och är försiktiga under timmarna i solen måste vi erkänna att man känner sig lite finare när huden inte längre är vinterblek. Passa på att visa upp dina vackra ben och armar i tunna klänningar!

Vi är utvilade efter semestern
Förhoppningsvis har juli inneburit vila och återhämtning, så vi är peppade och reda för att ta nya tag både på jobbet och privat. Augusti innebär därför mycket energi till roliga saker – men glöm inte att spara lite på krutet till hösten faller in på riktigt.

Helgerna är extra härliga
Är det bara vi eller känns helgerna längre i augusti än i november? Kanske för att vi passar på att göra saker redan fredag kväll – eller till och med åker bort över helgen – till skillnad från i november när vi stänger in oss med seriemarathon och filter under 48 timmar.