De 13 bästa bloggarna just nu

Man kan säga att jag har letat efter de bästa bloggarna i hela mitt liv. Jag fullkomligt älskar att läsa bloggar, och jag har svårt att tänka mig hur ett komplett kvällsmys ser ut utan att innehålla blogg-läsning.

Trots att färre personer driver blogg idag än vad det var för några år sedan så känns blogg som forum mer relevant än någonsin, vi vill få ut mer än vad en Instagram-bild kan ge. Därför har jag listat de 13 bästa bloggarna som går att läsa just nu!

Mathilda Lundin

Mathilda bloggar om sin vardag, sitt jobb och mode. I hennes blogg får vi följa hur hon jobbar hårt med en stiftelse som upplyser om och arbetar mot mäns våld mot kvinnor. När Mathilda inte skriver om sitt jobb får vi hänga med henne på stenhårda träningspass, ansiktsbehandlingar och shoppingrundor. I denna bloggen hittar du alltså en perfekt mix utav allvar och lättsamhet.

Du hittar Mathildas blogg här!

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Mathilda Lundin (@mathildalundins)

Lovisa Barkman

Lovisa bloggar om sin vardag, mode och inredning. Här får man som läsare kika in i Lovisas liv som består utav en hel del träning och härliga recept, men också väldigt mycket mode. Vill du bli inspirerad på många områden så är detta bloggen för dig! Lovisa har dessutom precis köpt en ny lägenhet som hon håller på att inreda – och den är magisk!

Du hittar Lovisas blogg här!

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Lovisa Barkman (@lovisabarkman)

Isabel Boltenstern

Isabel bloggar som sitt liv som sport-reporter, träning och härliga vardagsbetraktelser. Hon är också, som hon själv säger, “ex-utbränd” och hjälper andra genom att ge råd om hur man tar sig igenom skiten. Just nu är också aktuell med sin bok “Lycka till med resten av livet“! 

Du hittar Isabels blogg här!

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Isabel Boltenstern (@boltenstern)

Alicia Franzén

Alicia delar blogg med sin syster Anna och här bloggar dom om livet och mode. Anna verkar ha dragit sig tillbaka något, och det är främst Alicia som skriver på bloggen just nu. Gillar du färgsprakande mode och outfitbilder i toppklass så är det härifrån du ska hämta din dagliga inspiration. Alicia har ett öga för färg och form och det återspeglas med råge i bloggen. Bjussig och härlig blogg!

Du hittar Alicia och Annas blogg här!

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Alicia Franzén (@aliciafranzen)

Michaela Forni

Michaela bloggar som många utav er förmodligen vet om sitt mammaliv, företagsliv och vardagsliv. På bloggen hittar man Michaelas ärliga texter om livets ljuva och inte så ljuva stunder. Här hittar du en stor dos tips och inspiration, men också ett forum för att tanka energi och få känna igenkänning. Michaela skriver på ett sätt som gör att man verkligen känner att man kommer henne nära, och hon uppfattas lätt som en kompis på internet –  väldigt härligt tycker jag!

Du hittar Michaelas blogg här!

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Michaela Forni (@michaelaforni)

Anniken Englund Jorgensen

Anniken bloggar om sitt liv, mode och hälsa. Här hittar du främst modetips, fina bilder och goda recept. Jag älskar Annikens stil och tycker att hon har ett väldigt fint uttryck i sina bilder. Som ni kanske har misstänkt så är hon norsk, men lyckligtvis så är bloggen översatt till engelska. Denna bloggen besöker du om du vill ha en ordentlig uppladdning med outfit-inspiration.

Du hittar Annikens blog här!

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av A N N I J O R (@annijor)

Alva Sperle

Alva bloggar om sitt liv som i stora drag handlar om fina bilder, mode och fika! Mer feelgood får man leta efter. Med sin känsla för stil och kläder inspirerar Alva sina läsare genom både otroliga kollage och outfitbilder. Denna bloggen läser du om du vill ha en hög dos inspiration av en tjej med glimten i ögat.

Du hittar Alvas blogg här!

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Alva Sperle (@alvasperle)

Moa Mattsson

Moa bloggar om sitt liv som influencer, mode och livsstil. Om man får sätta en genre på en blogg så är Moas blogg en riktigt feel-good. I denna bloggen inspirerar Moa genom att vara Sveriges härligaste tjej och uppmuntra till träning och välmående. I bloggen hittar du en vän och en plats där man delar både livets upp- och nergångar. Moas blogg är helt enkelt en riktigt mysig blogg som alla borde läsa!

Du hittar Moas blogg här!

 

En lång blondin

Lina Andersson bloggar på plattformen Just Wanna Have Fun om sitt liv i Malmö som Art Director och mamma. Tycker hon förklarar sin blogg så himla bra: “I min blogg  kommer man att märka när jag har PMS, när jag tränat, shoppat, umgåtts extra mycket med min mini eller ätit något extra gottigt. Man kommer även få en hel del outfits. Att klä sig på morgonen är ju en av de roligaste sakerna i livet.

Man älskar ju en ärlig PMS-blogg. Läs Linas blogg här!

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Lina Andersson (@linaandersson)

Annemiek Kessels

Annemiek som kanske är mer känd som Modedamour bloggar om mode. I denna bloggen är det faktiskt så simpelt att det är en ren och skär outfit-blogg. Annemiek har en fantastisk känsla för stil som hon visar upp dagligen i olika kreationer. I denna bloggen får du en avskalad mode injektion som inspirerar med stort I.

Du hittar Annemieks blogg här!

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Annemiek Kessels (@modedamour)

Stephanie Strauch

Stephanie bloggar om sitt liv på ett ärligt och härligt sätt! En mer filterlös människa finns inte på internet, och i hennes blogg delar hon med sig av allt. Stephanie har en dotter och håller dessutom på att baka tvillingar. I bloggen får du reda på hennes ärliga känslor kring att snart bli trebarnsmamma, förlossning och vardagen!

Du hittar Stephanies blogg här!

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av STEPHANIE STRAUCH (@jagheterstephanie)

Amanda Jenninger

Amanda bloggar om livet som för henne innebär en hel del matlagning och bakning. I Amandas blogg hittar du allt du vill veta om en sund livsstil, graviditet och det vardagliga livet. Behöver du inspiration kring vad du vill äta till middag eller vad du ska baka på söndagen så är det hit du ska vända dig. Amanda gör helt otroliga bakverk, och är lika duktig på att fota dem som på att få dem att smaka gott. Testa Amandas recept och bli prisad till skyarna av de du bjuder, du har mitt ord på det!

Du hittar Amandas blogg här!

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Wellnessmandy (@amandajenninger)

Petra Tungården

Petra skriver på sin blogg främst om livsstil och mode. Här hittar man bland annat de trendigaste plaggen handplockade av mode-experten själv, men man blir också serverad en stor dos humor. I Petras blogg får man följa hur hon jonglerar livet med att driva sina sociala kanaler och sitt företag Adoore. Just nu går hon även i väntandes tider på sin son Harry som snart ska sättas till världen.

Du hittar Petras blogg här!

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Petra Tungården (@petratungarden)

*

Vill du hellre läsa onlinemagasin så har vi listat 6 svenska onlinemagasin vi älskar här!