FORNI får en ny chefredaktör

Sen i september är FORNI’s tidigare redaktör Linda Persson tillbaka – och nu i ny roll som Chefredaktör för FORNI! Under Lindas tidigare vända på FORNI så startade hon bland annat den mycket uppskattade Morgonshowen, gjorde många fantastiska samarbeten på magasinet och hon blåste även liv i intervjuserien Tomma flaskor. Därför är vi på magasinet mycket glada över att se vilka nya och gamla projekt som plockas upp den här gången – och hur utvecklingen av magasinet kommer att se ut!

Det är svårt att kortfattat beskriva hur det känns att vara tillbaka på FORNI, men det närmaste jag kommer en kort kommentar är förmodligen att det känns som att jag har hittat hem igen, säger Linda Persson. FORNI som varumärke ligger mig väldigt varmt om hjärtat och det känns otroligt roligt att få chansen att komma tillbaka. Nu ska vi ha kul och förstås skapa massvis av fantastiskt innehåll! 

Det vi kan säga redan nu är att projektledningen av magasinets framfart är i full gång, och den här hösten kommer vi att ta nya och friska tag vad gäller allt innehåll. Magasinet kommer att optimeras och vi vill ta fram det bästa av det bästa med stort fokus på att utveckla nya koncept blandat med gamla favoriter. Allt för att skapa en optimal upplevelse för våra läsare. En hel del nya projekt kommer att gå av stapeln och FORNI kommer att utöka både sitt team och sitt kanalutbud. Detta är en höst ni inte vill missa helt enkelt!

Linda har varit en viktig nyckelperson i skapandet av det FORNI står för idag. Vi har över 80 000 kvinnor som varje månad läser magasinet och varumärket byggdes upp mycket tillsammans med henne. Vi har en spännande tid att vänta oss framöver på den här plattformen, säger Michaela Forni.