Michaela Forni och Rebecca Stella börjar podda tillsammans

Rebecca Stella har poddat om sitt livs med- och motgångar i podden ”Nu börjar livet” varje måndag i över 4 år (!). Nu får podden en nystart när podcastveteranen Michaela Forni kliver in som ny programledare för ”Nu börjar livet” tillsammans med Rebecca Stella. 

Michaela Forni har poddat i flera år tidigare, bland annat tillsammans med Michaela Hamilton som hon drev podden ”Forni & Hamilton” tillsammans med i två år och även släppte en bok med under samma period. Efter att ha varit utan podd i drygt tre år hoppar hon nu på Rebecca Stellas podd ”Nu börjar livet” som hon tidigare drev med Vanessa Lindblad. Podden har länge varit en succé bland lyssnarna och nyckeln i framgången ligger bland annat i den otroliga gemenskapen man har byggt tillsammans med de som lyssnar varje vecka.

– Gemenskapen bland lyssnarna är helt otrolig! Det är så varm stämning i communityn och alla har välkomnat mig på bästa sätt! Jag är så himla exalterad och vill ge allt jag har av roliga tankar och erfarenheter, säger Michaela Forni.

Nu börjar livet släpps varje måndagmorgon tillsammans med Rebecca Stella och Michaela Forni. Rebecca släpper även podden ”Stellz & Friendz” på fredagar under samma kanal.

Lyssna på senaste avsnittet av Nu börjar livet här!