10 perfekta sommar-outfits att kopiera rakt av

Den här artikeln innehåller annonslänkar
Bild: Pinterest

Vi är alla medvetna om att den här midsommaren inte riktigt kommer bli som andra. Men oavsett om du ska göra något, ingenting, eller bara samlas med familjen så vill jag slå ett slag för att det är ett bra tillfälle att klä upp sig. Att få känna sig fin trots att vi fortfarande ombeds att hålla avstånd kan vara det som får dig att få lite feeling ändå. Därför har jag satt ihop outfits i klara färger och sommarens tecken! Nu gör vi det bästa av situationen och klär upp oss till tänderna. Här kommer 10 perfekta midsommar-outfits:

Trendig i mönster

LäppglansKlänning / Solglasögon / VäskaSkor

Mönstrade klänningar kan vara det bästa du kan sätta på dig. Matcha med enkla, enfärgade detaljer och du framstår ändå som att du har lagt ner ett jätte-jobb på din outfit. Perfekt!

Bohemisk i blommigt

midsommar outfits

ÖrhängeKlänning / Solglasögon / VäskaSkor

En klockren midsommar-outfit som aldrig slår fel! Ta det till nästa nivå i en klackad sko men samtidigt avslappnad i lös klänning och en stråväska! Vill du byta ut klackarna? Du kan du spana in artikeln där vi listar säsongen snyggaste skor här.

Stråla i gult

SolglasögonKlänning / Örhängen / SandalVäska

Lys ikapp solen i gult. I denna klänningen får du även en snygg siluett med hjälp utav volangerna och bandet i midjan. En otrolig klänning med andra ord!

Naturnära färger

SkjortaKjol / ÖrhängenSkor / Väska

Är inte färg din grej så kan du gå på ett säkert kort i naturnära färger. En kjol i leopartmönster blir alltid festens snyggaste plagg, så detta är ett safe-card att vara självsäker i!

Ta plats i rosa

SolglasögonKlänning / Väska / Sandal

Vill du maxa din trend- och bekvämlighetsnivå så är det denna outfiten du ska köra på. En voluminös klänning kombinerat med ett par chunky sandaler – en kombo jag hade kunnat bo i!

Bild: H&M

Byxor är ballt

midsommar outfits

VäskaByxor / ToppSkor

Tillhör du en av dom som tycker att klänning känns lite sådär, då är byxor ett precis lika fint alternativ! Matcha med en somrig topp och bli absolut coolast på festen.

Lyxig i blått

midsommar outfits

ÖrhängenKlänning / Armband / Skor / Väska

Ska du på en mer sober tillställning eller bara vill stassa upp dig ordentligt? Då kan denna långa, ljusblå blåsa bli din räddare i nöden. Matcha med ljusa detaljer för att komplettera looken.

Gör succé i puffärmar

Läppglans / Klänning / Väska / Skor

Puffärmar är det finaste som finns, och jag kan inte komma på något mer passande än att bära det på midsommarafton. Tänk dig den här fina klänningen matchat med neutrala toner och en blomkrans i håret. Mmm!

midsommar outfits

Bilder: By Malina

Kaxig i korall

midsommar outfits

Klänning / VäskaSkor /Solglasögon / Hatt

Vill du vara absolut kaxigast på festen så dyker du upp i en outfit likande den ovan. I sommar tänker vi stort, stora klänningar, solglasögon, chunky sandaler och en stor hatt. När det kommer till väskan gör du dock ett statement i att hålla den liten.

Charmig i pastell

NagellackKlänning / HalsbandSkorVäska

Att matcha pasteller i olika färger kan vara sommarens hetaste trend, så varför inte gör det på sommarens festligaste högtid? Strassa upp dig i denna outfit och låt komplimangerna hagla in!