Cartier öppnar i Stockholm: modenyheter denna vecka

cartier stockholm

Cartier x Stockholm 

Veckans modenyhet är definitivt att franska juvelerarmärket Cartier öppnar butik i Stockholm hösten 2018. Bibliotekstan kommer att stå för den 200 kvm stora lokalen på Smålandsgatan 8. Detta höjer utan tvekan Stockholm som Skandinaviens främsta destination för svenskt och internationellt mode.

cartier stockholm

WHYRED going Artsy 

Under våren 2018 lanserar Bonnier Konsthall en separat utställning av den svenska mycket uppskattade konstnären Jens Fänge under namnet ”Drömmarna”. I samband med detta har svenska modemärket WHYRED skapat en exklusiv limited-edition kollektion med t-shirts, sweatshirts och tote-bags som kopplar modet till konsten. Produkterna kommer vara tillgängliga i butiken på Bonniers Konsthall samt i utvalda WHYRED butiker.

cartier stockholm

Farewell Hubert de Givenchy 

Den stora modesorgen just nu är utan tvekan bortgången av franska modehuset Givenchys grundare Hubert de Givenchy. Vid 91 års ålder lämnade den franska couture-mästaren modevärlden. Modehuset kommer att leva vidare genom Huberts partner Philippe Venet, även han fransk couture-skapare.

cartier stockholm

Synsam Launches Gulddörren 

I samband med att Synsam firar sitt 50-årsjubileum så lanserar man det nya konceptet Gulddörren. På Nybrogatan 9 i Stockholm har man gjort den redan existerande butiken till en destination för shopping av det senaste inom glasögonmode. Här hittar du allt från Gucci, till Victoria Beckham och Céline – ett handplockat urval. Solglasögon är vårens hetaste accessoartrend så du bara måste gå dit!


Du hittar fler modeartiklar här.