De senaste modenyheterna du inte får missa

Artikeln innehåller annonslänkar

Nootka på Wakakuu

Influencern Lisa Olssons smyckesvarumärke Nootka grundades 2018 och har sedan dess vuxit sig starkt på svenska marknaden. Den 15e maj lanserades en exklusiv kollektion på e-handeln Wakakuu – först till kvarn!

> Läs mer om varumärket här

Bild

Custommade Mule Collection

Den eftertraktade ”mule”-skon till ett bra pris är äntligen här! Danska Custommade har lanserat en elegant satinversion vi gärna tar med oss hem.

> Skon hittar du här

Bild

By Malina x Lindex

Vårens hetaste mönsterkap kommer från By Malina x Lindex gemensamma kollektionen. Kvinnliga, kreativa men söta plagg får en att känna sig flörtigt fin hela sommaren. Dessutom till ett bra pris!

> Kollektionen hittar du här

Bild

Valerie x Ellos

Sommarens bad-måste blir Valeries samarbete med Ellos! Tillsammans släpper de en kollektion med bikinis, baddräkter och strandplagg. Härliga mönster i leopard, pastell och frukt för både barn och vuxna!

> Se hela kollektionen

Bild

Systrarna Fahrman lanserar badkläder

Under våren 2019 lanseras Seaquelle, ett varumärke skapat av Sofi och Frida Fahrman. Fokuset för den nya satsningen ska vara vackra och väldesignade badkläder producerade av återvunnet material.

> Se mer info här

Michaela Forni x Soft Goat

Ingen kan ha missat vårens finaste cashmerekollektion som Michaela Forni har designat för Soft Goat. Inte bara bekväma produkter utan även design-medvetna. Ja tack!

> Se hela kollektionen

Bild