SHOPPA ARTIKEL

Enkla outfits att kopiera i sommar

Artikeln innehåller annonslänkar

Det är lätt att hitta sig själv i en situation där man är 30 minuter försenad till jobbet, och fortfarande står iklädd morgonrock med näsan instucken i sin garderob. Att stirra planlöst in i garderoben och hoppas på att den ska spotta ut en komponerad outfit funkar kanske för vissa, men om du vill ha en mer effektiv lösning vill jag förslå konceptet enkla outfits för dig.

Outfit-kriserna kommer att komma, men när dom anländer så gäller det att ha ett (eller flera) ess i rockärmen. Det är då du har dina enkla outfits att luta dig mot. Nedan följer fyra trendiga och enkla kombinationer av plagg som kommer att hjälpa dig de dagarna då garderoben känns orättvis. Så spara ner artikeln och ta upp den nästa gång krisen kommer!

Jumpsuit och stråväska

Att ha några plagg som är en hel outfit när man tar på sig dem är definitionen av en enkel outfit! Se till att ha några jumpsuits som du gillar hemma och fundera över hur du matchar dem snyggtast. Personligen så älskar jag Monikhs matchning med väska i matchande ton och en chunky sandal till det – jag säger bara hallelujah!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Monikh Dale (@monikh)

Aldan Beige Denim Boiler

700 kr från WEEKDAY
Köp

Leather-trimmed basket tote

3 200 kr från LOEWE
Köp

Nomad logo-print rubber and leather-trimmed canvas sandals

4 500 kr från PRADA
Köp

Skjortklänning och boots

En klänning är precis som en jumpsuit ett perfekt plagg för en dag utan inspiration. Här har du ett plagg som inte ska matchas med mer än några accessoarer – och sedan är du good to go! Ett säkert kort att ha i sin garderob är en skjortklänning. Den är superenkel att matcha och det kan i princip inte bli fel.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av N I N A S U E S S (@ninasuess)

Skjortklänning med puffärm

499 kr från H&M
Köp

Tommy leather-trimmed beaded satin shoulder bag

2 400 kr från STAUD
Köp

Knee High Cowboy Boots

2 450 kr från &
Köp

Shortsen och kavajen

En solklar favorit hos mig är shortsen och kavajen! En löjligt bekväm och trendig outfit för dagar utan inspiration. Se till att ha ett par längre shorts i garderoben och matcha till din favoritkavaj. Om du inte redan har ett par bermuda-shorts så råder jag dig verkligen till att göra det. Dom är nämligen både sommarens trendigaste och bekvämaste plagg!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Linda Persson (@lindapeee)

Oversized Wool Hopsack Blazer

1 500 kr från ARKET
Köp

Crew-Neck T-shirt

170 kr från ARKET
Köp

Lux cotton-twill shorts

2 850 kr från MAX MARA
Köp

Jeansen och toppen

Att matcha sina favoritjeans med en snygg topp kan låta aningen enkelt. Men när man är i stundens hetta och inte kan tänka klart, då ser man inte ens de enklaste av outfits. Fundera över vilka jeans och vilken topp du känner dig fin i vilken dag det än är och lägg det på minnet. Äger du inget sådant så kan du kopiera denna outfiten – mom jeans och en topp med voluminösa axlar. WOW!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Yöli & Otis (@yoli_and_otis)

Kim button-detailed leather top

4 500 kr från ROTATE BIRGER CHRISTENSEN
Köp

Mom High Ankle Jeans

299 kr från H&M
Köp

Quilted leather mules

6 200 kr från BOTTEGA VENETA
Köp