SHOPPA ARTIKEL

Fyra tips för att hitta rätt nyårsoutfit

Artikeln innehåller annonslänkar

*

Jag får fjärilar i magen när jag inser hur nära jul och nyår är – de är mina absoluta favorithögtider! Förutom att ta hand om sig sig själv och sina nära är det ett ypperligt tillfälle att klä upp sig lite extra tycker jag. Trendigast just nu? Satsa på en klänning med puffärm, stiletterna med smala band och pouchen så är du redo för fest sen. För dig som vill hålla dig mer jordnära har jag även samlat marknadens hetaste klassiker!

Trendigt just nu: puffärmen

Puffärmen är tillbaka starkare än någonsin på allt från klänningar till toppar, gärna i extrema former – ju större desto bättre! Vill du vara extra trendig ska du kombinera puffärmen med omlott vilket även ger en festligare känsla.

Svart klänning / Rosa klänning / Röd klänning

Eller skippa klänningen…

Att bära byxdress eller set som kvinna har aldrig varit trendigare! Förutom den starka ”power woman”-känslan så är det ytterst bekvämt att inte behöva tänka på strumpbyxor eller andra åtsittande outfitkomponenter. Om du vill höja trendnivån ytterligare ska du satsa på en starkare färg som lyfter din personlighet till ytan!

Randig byxdress / Grönt linne / Gröna byxor / Rosa byxdress

Klassikerna

Vi har alla de dagarna när vi bara vill hålla oss till det klassiska – det vill säga rött, svart eller silver för de kommande festligheterna. Ett tips är att satsa på en klänning med tunna axelband – de kan göra vilken “vanlig” klänning som helst festlig!

Svart klänning / Silvrig klänning / Röd klänning

”The must” – Accessoarer

Stilettklackarna med tunna band är överallt just nu! Alla färger och modeller är godkända. De fungerar lika bra till ett par jeans och en skjorta som till den mer festliga outfiten. Matcha gärna skorna med en väska i (även den) puffiga pouch-modellen och smycken med personliga avtryck. Vem är du om du får välja? Discobollen kanske?

Svart väska / Rosa skor /Paljettörhängen / Röda skorHalsband / Lila väska

 

Vad du än har för planer, hoppas jag att du hittar något magiskt att fira in det nya året i!