Låga midjan gör comeback 2022

Bild: (Di)vision
Artiklen innehåller annonslänkar

Trenden har bubblat ett tag, men under 2022 väntas den slå igenom ordentligt. En favorit från 90-talet: den låga midjan gör comeback! Vi ser kändisar som Bella Hadid, Dua Lipa och Izabel Goulart bära upp den låga byxan i sann Britney Spears/Christina Aguilera-anda. Men givetvis, med en modern och stilsäker tvist! Varianten vi ser är betydligt mer baggy. Byxan ska hasas ner över midjan men fortfarande vara rak eller större i modellen (en annan trend, that still going strong). Här kommer looks att inspireras av till ditt low-rise-moment!

Klassiska blåjeansen ska ner på höften i en rymligare modell. Den får gärna vara rak i benen för en sådär avslappnad och chic look. Var inte rädd för att matcha med någon uppklädd topp likaväl som en basic t-shirt, du kommer se hur den gör sig bra på flera olika sätt.

Full length flare jeans

399 sek från Gina Tricot
Köp

Baggy jeans med vida ben

419 sek från NA-KD
Köp

Det är inte bara i byxor vi ser trenden göra sig på sociala medier – utan även i kjolar. Fokus ligger på den låga midjan och inte själva byxan i sig. Experimentera och testa underdelarna i olika storlekar och modeller för att hitta din favorit!

Cargo skirt

1549 sek från Please Jeans
Köp

Rajja skirt

399 sek från Gina Tricot
Köp

Tracksuit eller cargobyxan gifter sig otroligt bra med den låga midjan, den är både enkel att hasa ner och ser ännu mer baggy och cool ut än vad den redan är.

Tracksuit Pants

599 sek från A-DSGN
Köp

Cargo Pants

899 sek från A-DSGN
Köp

*
Vill du läsa mer från FORNI om mode? Klicka här!